Dongen, trouwhoofdstad van Nederland

Het aantal huwelijken in Dongen is de afgelopen twee jaar explosief gestegen. Dit dankt onze gemeente onder meer aan haar prachtige trouwlocaties zoals De LOOIERIJ, de Vlaamsche Schuur en De Oude Kerk. Vanuit het hele land komen de stellen naar Dongen om elkaar eeuwige trouw te beloven. Dongen wordt de trouwhoofdstad van Nederland.

Maar natuurlijk komen de kersverse echtparen ook van dichterbij. Vanmiddag trouwde de Dongense Joyce van den Noort in de Oude Kerk met  Nick Nielsen, onder andere bekend als presentator van Oosterhout Live en Nederland Muziekland. Het kersverse echtpaar gaat binnenkort in Dongen wonen. Fotograaf Bianca Dijck van Flits en Klik was erbij en maakte voor onze collega’s van oosterhout.nieuws.nl deze fotoreportage. (Klik linksonder op fotoserie om de hele serie te zien)

Heb jij interesse in een mooie bruidsreportage van Flits en Klik?
Op aanvraag en op maat gemaakt voor het bruidspaar. Een mooie dag om vast te leggen. Ook om het in een mooi album te verwerken. De albums worden helemaal naar de wens van het bruidspaar gemaakt en door een grafisch ontwerper uitgewerkt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen