Zes overheerlijke cupcakes voor Eske

Foto:

Het was vandaag weer tijd om de winnaar van de maandelijkse actie van dongen.nieuws.nl en PersonalTouch Cakes te verrassen. Meer dan 300 likes kwamen er op het bericht over de lekkerste Cupcakes van Nederland die in in Dongen gemaakt worden.

Uit al deze likes is Eske Dokter als winnares getrokken. Zij en haar dochter ontvingen vandaag uit handen van Bart van Kerkhof van dongen.nieuws.nl een doos met 6 van deze heerlijke cupcakes van PersonalTouch Cakes. Gefeliciteerd Eske en een smakelijk weekend!

Personal Touch Cakes, het bedrijf van Conny Algra-Ligtenberg, is met een moderne bakery en winkel gevestigd aan de Mgr. Ariënsstraat 1-03. Een prachtig pand waar u ook terecht kunt voor workshops en kinderfeestjes. Naast speciale taarten is PersonalTouch Cakes ook het adres voor heerlijk vers gebak, cupcakes, cookies etc. Dagelijks worden de overheerlijke producten hier vers bereid. De producten van PersonalTouch Cakes onderscheiden zich door hun perfecte afwerking en doordat er alleen met verse producten en de beste ingrediënten wordt gewerkt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen