Pubquiz in De Geubel

Foto:

Elke tweede vrijdag van de maand vindt de ‘Mr. Bright’s Quiznight’ plaats in De Geubel aan de Hoofdstraat 4 in ‘s Gravenmoer!
Mr. Bright’s Quiznight is een gezellige pubquiz voor alle leeftijden met vragen over de actualiteit, geschiedenis, topografie, entertainment en muziek.

Jong of oud, het maakt niet uit; iedereen is welkom deze avond! Met een team van maximaal vijf personen strijd je onder het genot van een drankje tegen de andere teams. De Pubquiz bestaat uit 8 rondes met in elke ronde vragen over een verschillend thema. Samen met je team verzin je een originele teamnaam die jullie naar de top gaat helpen en zodat de organisatie jullie zwaar verdiende punten bij het goede team kan opschrijven. Er mag natuurlijk niet vals gespeeld worden en onthoud dat de quizmaster altijd gelijk heeft, dus ga niet met hem of haar in discussie. Het team dat uiteindelijk de meeste vragen goed heeft gaat naar huis met een leuke kleine prijs!

De Pubquiz begint opvriujdag 11 maart om 20:00 en duurt ongeveer twee uur, afhankelijk van het aantal deelnemende teams. Inschrijven is niet verplicht, je kunt gewoon langskomen. Dus kom gezellig met je vrienden naar de Pubquiz in De Geubel voor een spetterend begin van je weekend!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen