Nieuw in Dongen: de Makelaars van Altena

Foto:

“Een unieke samenwerking met een compleet aanbod van zowel financiële diensten als makelaardij onder één dak” zo omschrijft een trotse David Kwint (46) de introductie van een nieuwe naam op makelaarsgebied in Dongen. Kwint is werkzaam bij ‘De makelaars van Altena’ die deze maand een kantoor opende in het pand van financieel dienstverlener BreAss aan de Hoge Ham 75.

Twee bedrijven waarvan de diensten elkaar versterken in één pand. David Kwint legt uit hoe het zit: “de makelaars van Altena zijn al een kleine twintig jaar actief in de regio. Opgestart in 1998 vanuit Woudrichem, breidden de diensten van dit kantoor zich snel uit naar de kleinere dorpen daar omheen. De regio groeide en de laatste jaren kregen we ook steeds meer aanvragen uit de omgeving van ’s Gravenmoer. De stap naar Dongen was toen niet meer zo’n grote en we zijn blij dat we hier op een mooie locatie een kantoor hebben kunnen openen.”

Dat kantoor is gevestigd in het pand van BreAss , een bekend Dongens financieel dienstverlener waar men terecht kan voor de meest uiteenlopende zaken op financieel gebied, variërend van verzekeringen tot hypotheken en van belastingadvies tot echtscheidingsbemiddeling. “We hebben dus nu in één pand alles bij de hand” aldus Kwint, “en dat is uniek.”

Als Kwint gevraagd wordt naar de sterke punten van de Makelaars van Altena, hoeft hij niet lang na te denken. “We zijn regionaal bekend en georiënteerd en hebben vestigingen in Woudrichem, Wijk en Aalburg, Sprang-Capelle en nu dus ook in Dongen . Er zijn veel woningzoekers die niet specifiek op zoek zijn naar een woning in één bepaalde plaats maar in een bepaalde regio. Dan hebben wij een enorm aanbod van huizen in diverse prijsklassen. En een ander sterk punt is dat we erg scherpe tarieven hanteren. We zijn erg laagdrempelig, een waardebepaling van een huis is bij ons kosteloos.”

Nu de vestiging in Dongen geopend is, wil Kwint zijn aanbod portefeuille van huizen in Dongen natuurlijk vergroten. “We komen graag in contact met mensen die hun huis willen verkopen dan wel op zoek zijn naar een nieuwe woning in de regio. Met onze kernwaarden: persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn we erin gespecialiseerd om onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen en te begeleiden naar een succesvolle transactie.”

Het kantoor van De Makelaars van Altena is gevestigd aan de Hoge Ham 75. Daar kunt u in de etalage altijd het actuele woningaanbod bekijken.

De openingstijden van deze vestiging zijn:
Maandag van 9.00 uur tot 17.00 uur
Dinsdag van 9.00 uur tot 13.00 uur
Woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur
Vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur
Buiten deze tijden op afspraak

Meer informatie: www.demakelaarsvanaltena.nl

Foto boven: Johannie Brenders (Breass) en David Kwint (De Makelaars van Altena)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen