Noodkreet Wijkraad West I

Foto:

Als er niet voor eind mei voldoende nieuwe vrijwilligers zijn, is het over en uit met de wijkraad West 1. De wijkraad heeft onlangs een brandbrief in de hele wijk verspreid met een dringende oproep aan de bewoners om zich te melden. De wijkraad heeft zich al meer dan 20 jaar ingespannen voor de leefbaarheid in de wijk. Zij kreeg daarbij altijd volledige medewerking van de gemeente, woningbouwvereniging, politie en welzijnswerk.

In die jaren heeft de wijkraad veel bereikt. Zo is zij intensief betrokken geweest bij o.a. de facelift van het Europaplein, de nieuwe bestemming voor de Pauluskerk, de renovatie van park Molenweide, het geluidsscherm aan de Westerlaan, de nieuwbouw van GfK en meer recent nog de realisatie van het Broederpad, het eetpunt in Europlus en de natuurspeeltuin bij de Reggestraat.

Helaas kampt de wijkraad de laatste jaren met een chronisch tekort aan vrijwilligers, waardoor een goede uitvoering van het wijkraadswerk in het geding is gekomen. De wijkraad is op zoek naar mensen die een bestuursfunctie willen vervullen ( voorzitter, secrataris, penningsmeester en mensen die als vrijwilliger mee willen denken en actief willen zijn in werkgroepen.
Meer informatie bij de secretaris Bob Spruijt, [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen