De artiesten van het Oranjeparkfestival 2015: Liptease

Foto:

De organisatie van het Oranjeparkfestival is er dit jaar weer in geslaagd om een verrassend en gevarieerd programma samen te stellen. dongen.nieuws.nl stelt in de laatste weken voor het festival iedere dag een artiest of band voor die op 26 of 27 april de harten van de Dongenaren zal proberen te veroveren. Iedere dag voegen we weer een optredende artiest of band toe aan onze speciale rubriek ‘Oranjeparkfestival’ (zie boven). Vandaag: Liptease & the Backstreet Crackbangers. Zij treden op tijdens de WIJmetAARTS Koningsavond.

Liptease & the Backstreet Crackbangers

Zoet, zuiver maar ook pittig als een oogappeltje. Stoer, stug en geolied als een V8 Blok.

De niet te evenaren live performance die de suikerspinnen en vetkuiven van Liptease weten neer te zetten is bekend bij velen. Mede bekend van het televisie programma Holland’s Got Talent, waar zij afgelopen seizoen de tweede plaats in de wacht wisten te slepen, heeft Liptease laten zien dat door een mix van “gewone” analoge instrumenten de live muziek van Liptease & the Backstreet Crackbangers puur en uitdagend is. Al jaren werkt de band naar het niveau waarop ze nu zitten. Een mix van een ongezonde basis grootheidswaanzin van een 80’s metalband en de subtiliteit van triangle speler, zorgt voor een spontane en oprechte club toonzetters! Met een band als Liptease & the Backstreet Crackbangers heeft het Oranjeparkfestival niet alleen muzikale klanken in huis, het zorgt ook voor een goede sfeer, een overcomplete show en het oogrokt de hoogste noot op je hoornvlies!

De band heeft in het najaar 2014 enorme sprongen gemaakt. Door hun deelname aan ‘Holland’s Got Talent’ was hun perfectie, vakkundigheid en gedrevenheid eindelijk te zien op het grote toneel en het is met open armen ontvangen. Het feit dat deze band het, zonder het uitbrengen van één enkele plaat of single, zo ver weet te schoppen, vertelt ons heel veel over hun live performance. Dit is ook de hoeksteen van deze band

Kortom,
Een genot om naar te kijken, luisteren en vooral om op te dansen. Een niet te stoppen stoomtrein, met de ambitie alleen maar groter te worden. Afstoffen die dansschoenen, stomen die jurk, verplaatsen die afspraak, een keer een anders avondje plezier met je vrienden, want Liptease is Coming to Town!

Liptease & the Backstreet Crackbangers kun je zien en horen bij het Oranjeparkfestival op Koningsdag maandag 27 april tijdens de WIJmetAARTS Koningsavond vanaf 20.00 uur.

liptease3

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen