Het Wijnhuis gaat verhuizen, profiteer nu van korting op wijnen

Foto:

Slijterij Het Wijnhuis, gevestigd aan de Rembrandstraat in Dongen (bij ’t Schouw) gaat binnenkort verhuizen. Eigenaar Albert Schuermans nam onlangs Rovin Wijn en Dranken aan de Wilhelminastraat over. “Dat wordt nu het adres van waaruit wij onze klanten gaan bedienen” aldus Schuermans. In de maand april houdt het Wijnhuis een uitverkoop waarbij heel veel wijnen met 25% korting te koop zijn.

Het is inmiddels 15 jaar geleden dat Albert Schuermans van start ging met zijn slijterij in Dongen. De winkel staat bekend om de vele kwaliteitswijnen, een groot assortiment bieren en sterke dranken. “Het hele assortiment wordt, voor zover het daar al niet aanwezig was, geintegreerd in onze winkel bij Rovin. Maar als dank voor onze vele trouwe klanten gaan we deze maand vele wijnen met een hele aantrekkelijke korting uitverkopen.”

Op 7 april organiseert Drankenhandel Albert Schuermans een uitgebreide voorjaarsproeverij  van 19:30 tot 22:30 uur in buurthuis ’t Schouw, Rembrandtstraat 69 in Dongen. U kunt er een aantal heerlijke frisse voorjaarswijnen proeven en een aantal andere prachtige wijnen waarmee we U graag kennis willen laten maken. De entree is gratis, maar vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dat kan per mail : [email protected], in onze winkel of per telefoon 0162-314831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen