Binnenkort: De Dongen App!

Foto:

Er wordt momenteel hard gewerkt aan de inrichting van de Dongen App. Als alles volgens planning verloopt komt deze in de loop van deze maand beschikbaar in de Apple App Store en de Google Play Store.

Op de EK poster , die u deze donderdag samen met Weekblad Dongen ontvangt, is al een aankondiging van deze app te zien, alsmede een vermelding van de appstores waar deze app beschikbaar komt. Helaas duurt het goedkeuringsproces binnen de appstores wat langer dan gedacht waardoor de app nog niet te zien is in deze stores. Dat kan echter wel ieder moment het geval zijn. Op dongen.nieuws.nl zal een melding komen zodra de app beschikbaar is in de Google Play Store en de Appstore van Apple.

Bart van Kerkhof, initiatiefnemer van de Dongen App, geeft uitleg over de mogelijkheden: “Met de Dongen App, die dus binnenkort gratis te downloaden is,  heb je voortaan alle informatie over Dongen beschikbaar in een handomdraai. Deze app komt in de plaats van – onder meer – de papieren versie van De Gids van Dongen, Ten eerste is duurzaamheid daarbij een belangrijke reden want minder papiergebruik is altijd welkom. Daarnaast is het appgebruik de laatste jaren ontzettend toegenomen. Men wil informatie gewoon altijd actueel en digitaal beschikbaar hebben.”

“Met de Dongen App heeft gebruiker gratis de beschikking over enorm veel relevante informatie over alles wat met Dongen te maken heeft. Doelstelling is dat de appgebruikers onder 1 toets op de smartphone heel Dongen binnen handbereik hebben, van het bekijken van het laatste nieuws tot een beschrijving van de vele verenigingen die Dongen rijk is en van het programma van de Dongense evenementen tot informatie over Dongense winkeliers en ondernemers. Maar is er bijvoorbeeld ook ruimte voor vacatures en het sociaal maatschappelijk werk in Dongen” aldus Bart.

Verenigingen en evenementen worden kosteloos vermeld in de Dongen App. Iedere vereniging of evenement met activiteiten gericht op de Dongenaren, of het nu om een sport-, een muziek- of een ander soort vereniging gaat, en of het nu een grootschalig of kleinschalig evenement betreft, wordt bij deze van harte uitgenodigd om de informatie die al in de app aanwezig is aan te vullen met extra tekst of beeldmateriaal. Dit kan aangeleverd worden via het mailadres  [email protected]. Voor winkels en bedrijven zijn er ook legio mogelijkheden binnen deze app. De tarieven hiervoor zijn uiterst aantrekkelijk. Meer informatie is op te vragen via bovenstaand mailadres of telefonisch via Bart van Kerkhof op 06-36323131

Nog even geduld dus…maar dan kun je voortaan zeggen dat je heel Dongen in je broekzak hebt zitten.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen