Grootse afsluiting Afvalrace Dongen op 27 maart

Foto:

In september 2014 begonnen Brenda van Riel, Lynn Michielsen en Kris Beerens aan één van de grootste uitdagingen van hun leven. Zij waren uit meer dan 40 aanmeldingen geselecteerd om onder professionele begeleiding in 180 dagen gezonder, fitter en gelukkiger te worden. Op dongen.nieuws.nl houden zij sindsdien hun wekelijkse blogs bij. De afvalrace nadert  het einde….aanstaande vrijdag 27 maart vindt het Finish Gala plaats in De Cammeleur met live muziek en enkele leuke verrassingen. Iedereen is welkom.

We kunnen niet alles verklappen van het programma van deze bijzondere avond maar zeker is al wel dat de band Rizotto gaat zorgen voor een gezellige en feestelijke sfeer. Natuurlijk zijn Brenda, Lynn en Kris aanwezig en zij zullen hun laatste openbare weegmoment beleven zodat eenieder kan zien wat het resultaat is van de 180 dagen die zij in het teken gesteld hebben van deze afvalrace. Maar er gebeurt meer deze avond. Zo zijn er speciale, aantrekkelijke acties van diverse betrokken bedrijven. Bijzonder is de afvalrace megadeal van van Gils Sport waarbij je de eerste drie maanden gratis kan sporten als je je inschrijft voor minimaal 6 maanden. Deze megadeal is alleen te boeken op vrijdagavond 27 maart bij de stand van van Gils in De Cammeleur.  Ben jij er vrijdag ook bij? Het spektakel begint om 19.30 uur en de toegang is gratis. Tot vrijdag!

Het grote Afvalrace Finish Gala is mogelijk gemaakt door: van Gils Sport, van Gorssel Massagepraktijk, TOMAS, Brattinga Bloemen, Donckhuys, Shoeby Shop, dongen.nieuws.nl, Hem en Haar Kappers, R.P.Q., Natuurlijk Tomaat en Rizotto

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen