Vrijdag grote finale eerste Floris’Hand Curling Competitie

De afgelopen weken was het op de maandag – en dinsdagavonden bijzonder sfeervol bij DongenIce. Maar liefst 48 teams streden daar op sportieve wijze om een plek in de finale van de eerste Floris’Hand Curling Competitie. Deze grote finale met de beste 16 teams uit de voorronden vindt plaats op vrijdag 2 januari op de vier curlingbanen die DongenIce rijk is.

Het winnende team mag zich een jaar lang Curling kampioen van Dongen noemen en daarnaast met het hele team gaan icekarten Deze prijs is beschikbaar gesteld door hoofdsponsor Floris’Hand. De laatste wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 wordt gespeeld om 22.30 uur. Daarna wordt de winnaar van de eerste FLORIS’HAND Curling Competitie gehuldigd. Publiek is bij deze spannende apotheose natuurlijk van harte welkom.

foulplay
Foul Play

Naast de prachtige prijs die er voor de winnaars klaarligt zijn er nog een aantal prijzen die na de finale worden uitgereikt: namelijk een aanmoedigingsprijs; een curling clinic beschikbaar gesteld door Curling Club Tilburg voor het team dat dit het hardst nodig heeft. Daarnaast zullen ook het ludiekst geklede en het best geklede team een mooie prijs ontvangen.

De hele avond zal er live muziek zijn van de band Foulplay. Zij zullen er voor zorgen dat er niet alleen spanning is op de Curling baan maar ook ontspanning in de winterhuiskamer. Ze starten om 20 uur zodat de finalisten de heupen en spieren los kunnen maken voordat ze de baan op gaan. De entree is gratis.

De finale teams van de eerste FLORIS’HAND Curling competitie zijn:

Team 17: Ajax Ice Ice baby
Team 13: Team Dongen Vaart
Team 35: De natte veeg
Team 48: Veeg Ploeg Dongen
Team 24: Dongen Achievers
Team 3: C.v. de Kromme Draai
Team 8: Curl Power
Team 46: VV Dongen
Team 28: Niet lullen maar poetsen
Team 2: Camiel Curling & The Swipers
Team 10: Old DICK’s
Team 37: Den Gladde Hunnebed
Team 32: The Sweeping Beauties 2
Team 25: Dongens Delight
Team 15: WijmetAarts
Team 41: LOE LOE

Een sfeerimpressie vind je in de fotoserie bij dit artikel

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen