Nieuwe opzet Winterspelen groot succes

De Dongense Winterspelen die afgelopen maandag en dinsdag gehouden werden voor maar liefst 400 kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 van de Dongense basisscholen waren een groot succes. De groepen 3 en 4 mochten voor het eerst deelnemen en draaiden een eigen programma op een aparte locatie. De organiserende Stichting Dongense Jeugdraad kan tevreden terugkijken op deze eerste editie van de Winterspelen nieuwe stijl. Dinsdagmiddag werden de Winterspelen gezamenlijk afgesloten met een bijeenkomst op het sportveld achter het Cambreur College.

Tjietse Broeders van de organiserende Stichting Dongense Jeugdraad is tevreden over deze eerste editie van de Winterspelen nieuwe stijl: “het toevoegen van een programma voor de kleinsten was een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar. We hebben daardoor veel meer Dongense kinderen twee dagen kunnen bezorgen”. De organisatie kon hierbij rekenen op de hulp van zo’n 70 vrijwilligers. De kinderen van de groepen 3 en 4 beleefden avonturen in  het Eskimodorp terwijkl de overige groepen in twee dagen tijd een museumroof oplosten en een diamant met een waarde van 49 miljoen veilig stelden. Zoals gebruikelijk werden de boeven en slechterikken net op tijd voor de afsluiting gevangen en met het inmiddels bekende ‘afvoeren….afvoeren’ kregen zij hun verdiende loon.

Stichting Dongense Jeugdraad wil graag het Cambreur College bedanken voor het in bruikleen stellen van twee mooie locaties. Verder bedanken zij alle basisscholen, J.C. De Poort, Scouting Laurentius, Stijn Rompa Photography, Chris den Besten Studio, Victor Boeren Music Dome, Café De Salamander, Café Gasterij Den Hamse Bok, Brandweer Dongen en de Gemeente Dongen. Door deze medewerking hebben veel kinderen een geweldige Winterspelen beleefd.

 

bekijk de fotoserie voor een sfeerreportage

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen