Expositie ‘Engelen en Wolven’ – schilderijen en keramiek

Foto:

Vanaf 8 november is er een nieuwe expositie bij Galerie Leven-Kunst, St Josephstraat 119, Dongen. Onder de titel ‘ Engelen en Wolven’ exposeren vier kunstenaars hun werk.Loes Raymakers toont haar schilderijen die de aanleiding zijn voor de titel. Na een atelierbezoek van galeriehoudster Conny Mahieu aan Loes Raymakers in Amsterdam begonnen de, schijnbaar tegenstrijdige, afbeelden van Engelen en Wolven in haar hoofd tot een evenwicht te komen. Bij een volgend bezoek werden de doeken in een prachtige combinatie door de ruimte gezet en bleken de beelden elkaar zelfs te versterken en aan te vullen. Ria Beekers laat engelen, godinnen, altaartjes en urnen zien. De belden van Conny Mahieu zijn geïnspireerd op krachtdieren. Het werk gaat over harmonie, kracht, humor, verbinding. Miek Asselman sluit zich bij deze expositie aan met haar vrolijke Doggy Elfen. Urenlang plamuurde en schuurde zij oude sigarenblikjes om ze daarna te beschilderen in haar herkenbare handschrift. Ook tussen de kunstkaarten vind je de Doggy Elfen.

Vanaf 8 november is er een nieuwe expositie bij Galerie Leven-Kunst, St Josephstraat 119, Dongen. Onder de titel ‘ Engelen en Wolven’ exposeren vier kunstenaars hun werk.
Loes Raymakers toont haar schilderijen die de aanleiding zijn voor de titel. Na een atelierbezoek van galeriehoudster Conny Mahieu aan Loes Raymakers in Amsterdam begonnen de, schijnbaar tegenstrijdige, afbeelden van Engelen en Wolven in haar hoofd tot een evenwicht te komen. Bij een volgend bezoek werden de doeken in een prachtige combinatie door de ruimte gezet en bleken de beelden elkaar zelfs te versterken en aan te vullen. Ria Beekers laat engelen, godinnen, altaartjes en urnen zien. De belden van Conny Mahieu zijn geïnspireerd op krachtdieren. Het werk gaat over harmonie, kracht, humor, verbinding. Miek Asselman sluit zich bij deze expositie aan met haar vrolijke Doggy Elfen. Urenlang plamuurde en schuurde zij oude sigarenblikjes om ze daarna te beschilderen in haar herkenbare handschrift. Ook tussen de kunstkaarten vind je de Doggy Elfen.

 

De feestelijke opening van deze expositie is zondag 11 november om 13.uur door Conny Mahieu, gevolgd door de klank van sjamanistische drums. Gedurende de middag is er muzikale begeleiding door fam. De Wolf, zij brengen hun meest engelachtige muziek ten gehore. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Mocht dat niet lukken dan bent u welkom tijdens de openingstijden van de Galerie: Donderdag en vrijdag van 13.00 – 17.00 uur. De weekends 10 en 11 nov, resp. 8 en 9dec. 12 en 13 jan. Van 13.00-17.00 uur

 

In je eentje stap je misschien niet zo makkelijk binnen. Spreek dan eens af met vrienden of familie. Of misschien wil je een keer met je lees-, zwem-of wandelgroep iets anders doen? Maak dan een afspraak buiten de openingstijden. Conny leidt jullie graag rond om bijzonderheden over het werk en de makers te vertellen. tel: 0162 319320 Galerie Levens-Kunst www.levens-kunst.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen