Kom op Moederdag naar Park Vredeoord

13 mei organiseert stichting Parkplezier voor de tweede keer de ‘Dag van het Park’ in park Vredeoord. Onder de titel ‘Kom op Moederdag naar het park’ zal het park bruisen van 12:00 tot 18:00 uur en zijn er volop activiteiten op het gebied van muziek en sport. Ook voor kinderen is er van alles te doen. Dus neem uw picknickmand mee en kom naar park Vredeoord.  U kunt daar genieten van optredens van Harmonie Aurora, zangkoor Voice Irene, Fanfare St. Hubertus, Muziekvereniging Musis Sacrum, Free Runners, van Gils Sport en Sambagroep Vamos Jogar. Scoutinggroep Laurentius bouwt een parcours met een touw-brug voor de Free Runners. Ook kinderen mogen klimmen op de touwbrug. Daarnaast is er een verloting van moederdagpicknickpakketten. Via [email protected] kan een gratis lot aangevraagd worden. Men kan deelnemen aan rondleidingen waar iets verteld zal worden over de historie van het park en de aangrenzende gebouwen. Kinderen kunnen op avontuur middels het bomenpad, er wordt geschaakt en geschminkt, er is een springkussen en een pannavoetbalveld. Kortom teveel om op te noemen. Mocht men geen zin hebben om zelf een picknickpakket samen te stellen; harmonie Aurora verkoopt voor een zeer schappelijke prijs die dag pakketten die overigens ook nu al via www.harmonieaurora.nl te bestellen zijn. Daarnaast zijn voor de inwendige mens Le Monde en ’t Bonbonneke aanwezig. Ook de Starshade tent van Parkplezier staat die dag in het park. Als laatste nog een nieuwtje: Onlangs besloot de gemeente Dongen dat een nieuw MFA gerealiseerd gaat worden op de plaats van de huidige Cammeleur. Stichting Parkplezier presenteert 13 mei een ‘artist impression’ waarbij men wil laten zien dat er een uitgele-zen kans ligt om park Vredeoord deel uit te laten maken van de plannen voor de nieuwe accommodatie. Stichting Parkplezier nodigt u allen van harte uit om 13 mei ’s middags te komen genieten van muziek, natuur, sport, cultuur, picknick en elkaar in park Vredeoord. Stichting Parkplezier is blij met de steun van Wooncorporatie Vieya, de Rabobank en Stichting Richting.

13 mei organiseert stichting Parkplezier voor de tweede keer de ‘Dag van het Park’ in park Vredeoord. Onder de titel ‘Kom op Moederdag naar het park’ zal het park bruisen van 12:00 tot 18:00 uur en zijn er volop activiteiten op het gebied van muziek en sport. Ook voor kinderen is er van alles te doen. Dus neem uw picknickmand mee en kom naar park Vredeoord.  U kunt daar genieten van optredens van Harmonie Aurora, zangkoor Voice Irene, Fanfare St. Hubertus, Muziekvereniging Musis Sacrum, Free Runners, van Gils Sport en Sambagroep Vamos Jogar. Scoutinggroep Laurentius bouwt een parcours met een touw-brug voor de Free Runners. Ook kinderen mogen klimmen op de touwbrug. Daarnaast is er een verloting van moederdagpicknickpakketten. Via [email protected] kan een gratis lot aangevraagd worden. Men kan deelnemen aan rondleidingen waar iets verteld zal worden over de historie van het park en de aangrenzende gebouwen. Kinderen kunnen op avontuur middels het bomenpad, er wordt geschaakt en geschminkt, er is een springkussen en een pannavoetbalveld. Kortom teveel om op te noemen. Mocht men geen zin hebben om zelf een picknickpakket samen te stellen; harmonie Aurora verkoopt voor een zeer schappelijke prijs die dag pakketten die overigens ook nu al via www.harmonieaurora.nl te bestellen zijn. Daarnaast zijn voor de inwendige mens Le Monde en ’t Bonbonneke aanwezig. Ook de Starshade tent van Parkplezier staat die dag in het park.
Als laatste nog een nieuwtje: Onlangs besloot de gemeente Dongen dat een nieuw MFA gerealiseerd gaat worden op de plaats van de huidige Cammeleur. Stichting Parkplezier presenteert 13 mei een ‘artist impression’ waarbij men wil laten zien dat er een uitgele-zen kans ligt om park Vredeoord deel uit te laten maken van de plannen voor de nieuwe accommodatie. Stichting Parkplezier nodigt u allen van harte uit om 13 mei ’s middags te komen genieten van muziek, natuur, sport, cultuur, picknick en elkaar in park Vredeoord.
Stichting Parkplezier is blij met de steun van Wooncorporatie Vieya, de Rabobank en Stichting Richting.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen