Meubels voor outletprijzen bij Ut Meubelhuiske

Op zoek naar een nieuwe bank, kast of tafel voor een schappelijke prijs? Dan hoef je Dongen niet meer uit!

Sinds najaar 2021 is Dongen een heuse meubeloutlet rijker. In het ruime winkelpand aan de Hoge Ham 103, waar voorheen De Feestwinkel en de Pop-Up Store van Dongense Dingen gevestigd waren vind je ut Meubelhuiske met een grote collectie meubels, die voor zeer aantrekkelijke prijzen te bemachtigen zijn.

Eigenaar Wesley van Wanrooij runt deze zaak samen met zijn vrouw Rowena. Het is inmiddels hun tweede meubeloutlet. In het naburige Kaatsheuvel is de andere zaak te vinden. “We hebben deze zaak puur voor de Dongense bevolking geopend” vertelt Wesley. ”Dongen is een flink dorp met veel inwoners en gezien de grote aanloop in de eerste maanden voorzien we ook in een behoefte. We zijn beslist geen Kringloopwinkel maar verkopen mooi, nieuw meubilair. Veel Dongenaren hebben ons al ontdekt en wat ons betreft komen er daar nog velen bij

“We kopen meubels in die plaats moeten maken voor een nieuwe collectie en bieden ook showmodellen aan. Allerlei soorten banken, tafels, stoelen en kasten die superaantrekkelijk geprijsd zijn zodat je voor een bescheiden bedrag je interieur een hele nieuwe look kan geven. Naast nieuwe meubels kun je bij ons ook terecht voor leuke woonaccessoires die je interieur weer net iets gezelliger maken. En onze service gaat heel ver. We bezorgen de meubels thuis en zorgen ervoor dat eventuele klachten snel afgehandeld worden.”

Ut Meubelhuiske is erg actief op Facebook waar de nieuw binnengekomen items aangekondigd worden. “Als je onze Facebookpagina volgt, blijf je dus steeds op de hoogte van ons actuele aanbod” aldus Wesley. Gezien de vele positieve reacties op de facebookpagina van Ut Meubelhuiske zijn de klanten dik tevreden met de geleverde meubels. “En dat is natuurlijk hartstikke fijn, want daar doe je het tenslotte voor.

Ut Meubelhuiske
Hoge Ham 103
5104 JC DONGEN
T 06-19927266 of 06-19527512

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag 10.00-14.30 uur
Woensdag 12.00-17.00 uur
Donderdag 10.00-17.00 uur
Vrijdag 10.00-17.00 uur
Zaterdag 10.00-17.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen