Dongen Promotion kindermarkt in het centrum van Dongen

Foto:

Zondag 26 september organiseert de winkeliersvereniging Dongen Promotion de traditionele kindermarkt. Zoals altijd is de kindermarkt in de Tramstraat, vanaf het Looiersplein tot aan café d’Ouwe sok. Ook dit jaar stelt Dongen Promotion weer zo’n vijftig kramen gratis ter beschikking. De plaats waarop de kinderen hun overtollige speelgoed kunnen proberen te verkopen. Per kraam zullen vier kinderen (2 per gezin) worden ingedeeld. De markt start om 12.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Kinderen, die tijdig hebben ingeschreven, kunnen hun kraam komen inrichten vanaf 11.00 uur. Door Dongen Promotion en hun leden wordt ook dit jaar weer gezorgd voor een versnapering en een drankje. Ook werkt de organisatie weer aan het vermaak rondom de kraampjes. Zo zal paardensportvereniging De Toekomst weer van de partij zijn met hun pony’s zodat de jongere bezoekers een ritje kunnen maken.Kinderen die zich voor een gratis kraam willen inschrijven doen dit bij: Paul de Groenteman, Looiersplein 37. Gezien het beperkt aantal beschikbare kramen geldt vol=vol.Vanwege deze markt is de Tramstraat afgesloten voor al het verkeer. Bezoekers kunnen hun auto gratis parkeren op het Wilhelminaplein of op het parkeerterrein naast de Aldi.

Zondag 26 september organiseert de winkeliersvereniging Dongen Promotion de traditionele kindermarkt. Zoals altijd is de kindermarkt in de Tramstraat, vanaf het Looiersplein tot aan cafĂ© d’Ouwe sok. Ook dit jaar stelt Dongen Promotion weer zo’n vijftig kramen gratis ter beschikking. De plaats waarop de kinderen hun overtollige speelgoed kunnen proberen te verkopen. Per kraam zullen vier kinderen (2 per gezin) worden ingedeeld. De markt start om 12.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Kinderen, die tijdig hebben ingeschreven, kunnen hun kraam komen inrichten vanaf 11.00 uur. Door Dongen Promotion en hun leden wordt ook dit jaar weer gezorgd voor een versnapering en een drankje. Ook werkt de organisatie weer aan het vermaak rondom de kraampjes. Zo zal paardensportvereniging De Toekomst weer van de partij zijn met hun pony’s zodat de jongere bezoekers een ritje kunnen maken.
Kinderen die zich voor een gratis kraam willen inschrijven doen dit bij: Paul de Groenteman, Looiersplein 37. Gezien het beperkt aantal beschikbare kramen geldt vol=vol.
Vanwege deze markt is de Tramstraat afgesloten voor al het verkeer. Bezoekers kunnen hun auto gratis parkeren op het Wilhelminaplein of op het parkeerterrein naast de Aldi.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen