Afvalrace Dongen: week 10 van Brenda

Foto:

De tiende week van de afvalrace Dongen werd voor de drie kandidaten bekroond met een speciaal voor hen georganiseerde bootcamp op zondag 30 november. Van tevoren was aangegeven dat het leuk zou zijn als er wat vrienden en kennissen mee zouden komen doen. Dat hebben de kandidaten geweten want een groot aantal fans waren erbij en werkten zich samen met de drie flink in het zweet. Hieronder lees je hoe het Kris verging in de week voor deze bootcamp

En dat was week 10 alweer. Nog 16 te gaan in deze afvalrace. En wat kom ik de hele week overal mensen tegen die onze blogs lezen en ons volgen. Echt helemaal super! Ik kan echt bijna niet meer normaal over straat. Overal word ik aangesproken en aangemoedigd om door te gaan hoe ik bezig ben. Zelfs door mensen die ik niet eens ken. Ook privéberichtjes op facebook van mensen die ik al heel lang niet meer gezien heb. Heel apart hoor, maar wel erg leuk en zeker heel motiverend.
Afgelopen week was niet zo’n topweek qua eten, vond ik zelf. Toen ik daar tijdens mijn 1 op 1 gesprek met Eric over begon en er echt op tafel kwam wat ik dan extra “gesnaaid” had, kwam het uiteindelijk neer op een paar crackers en wat noten…..Oh ja en wat snoeptomaatjes van Natuurlijk Tomaat! Dus al met al valt het toch weer gewoon mee. Wel heb ik me voorgenomen om toch weer even op te schrijven wat ik allemaal ga eten deze week. Zo’n leidraad is toch wel makkelijk.
Aan sporten deze week weer geen gebrek. Maandag meteen vanuit VVBHUSAN richting Van Gils Sport. Eerst natuurlijk even geregeld dat oma Jeanne de kindjes uit school haalt om 15.30 uur, want dat moet ook gebeuren. Lekker wat cardio en krachttraining gedaan. Dinsdagavond een les bodyshake inclusief disco en lichtshow omdat het natuurlijk de Gekke Groepslesweken waren. De moeder en een tante van Jeroen waren er ook bij. En da’s altijd leuk en gezellig natuurlijk, wanneer mensen de moeite nemen om samen met mij te sporten en te komen kijken hoe het er bij Van Gils nu echt aan toe gaat. Woensdagochtend eerst lekker zelf getraind in de fitness en daarna nog een les Tacoyo bij Mark mee gepakt. Sporten is dus echt verslavend! Donderdagochtend samen met Debby de nieuwe progress ronde gedaan. Weer wat nieuwe oefeningen erbij, leuk voor de afwisseling. 
Na het sporten ff lekker de stad in, want ja dat is tegenwoordig ook echt leuk! Ik moet alleen wel uitkijken dat ik niet blijf kopen, want ja voor je het weet, kan ik weer een maat kleiner aan en hangt mijn kast vol met te grote kleding. Dus mocht je me in het dorp zien lopen met een te grote winterjas of een slobberbroek dan betekent dat, dat er nog 5 kilo af moet voor de volgende maat kleiner en ik weer iets nieuws ga kopen!
Ook nog gezellig geluncht in de stad met Ilse, want als je dat gewoon op een gezonde manier doet met een lekkere salade of clubsandwich is dat echt geen probleem. Alleen een beetje jammer van de witte boterhammen…die had ik ff niet verwacht, dus volgende keer even melden dat ik graag bruin brood wil.
En dan is het weer vrijdag. De dag van de personal training met Eric. De dag van weer een nieuwe weging na 2 weken. Altijd spannend, zeker wanneer ik het voor mijn gevoel niet zo goed heb gedaan qua eten deze week. En ook mijn weekendje Antwerpen van vorige week hoort bij deze weging natuurlijk. Normaal schermt Eric de cijfers altijd af, zodat ik het in eerste instantie zelf niet kan zien, maar dat deed hij deze keer niet…en ja wanneer ik het wijzertje van de weegschaal dan naar ……….. Dat zullen jullie zondag weten.
Vooral niet vergeten dat de weg nog lang is, en dat ik echt nog wel drempels op de weg tegen zal komen, zolang ik maar geen beren ga zien! Toch?
Samen met Dorinda de personal training van Eric afgewerkt en deze keer met een hartslagmeter om, zodat we na de training kunnen zien of de hartslag goed genoeg opgevoerd wordt. Nou en ik moet zeggen dat ik er aardig doorheen zat na de training. Weer goed mijn best gedaan in ieder geval!
Op naar week 11. Op naar de winter bootcamp op het Atledo terrein zondag 30 november. Ik ben benieuwd wat onze trainers voor ons en alle mede bootcampers in petto hebben, maar dat lezen jullie volgende week weer.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen