Juf Vrolijk in Theek5 Dongen

Foto:

Juf Vrolijk maakt handgemaakte decoraties voor de kinderkamer maar ook babyspeelgoed. Denk hierbij aan mobiles, bijtringen, knuffels, muziekdoosjes, persoonlijke slingers, rammelaars, knuffeldoekjes en ga zo maar door. Vanaf nu tot eind december 2014 zijn er creaties van Juf Vrolijk te zien in de vitrinekasten van de Theek5 in Dongen. Ga dus snel allemaal kijken!!

Chantal van Ham maakte al de nodige jaren leuke, vrolijke vilten mobiles voor de baby’s van vrienden. Daarnaast werden er steeds meer andere leuke cadeautjes gemaakt. Deze cadeautjes waren zo leuk dat er steeds meer verzoeken van derden kwamen die ook een leuke mobile of ander kraamcadeau wilde hebben. Om dit op een goede manier te kunnen opvangen opereert ze sinds juli van dit jaar onder de naam van Juf Vrolijk op etsy.com. Deze website bied plek voor creatievelingen zoals Chantal en op haar eigen webshop(www.etsy.com/shop/nl/JufVrolijk) kunt u al haar creaties bekijken.
vrolijk2
Naast de leuke creaties in haar webshop blijven de op maat gemaakte bestellingen het leukste om te doen. Zo heeft ze laatst een echte Super Luigi muziekdoos gemaakt voor de zoon van Mario! Deze is nu ook in Theek5 te zien. Enkele andere voorbeelden zijn een piepspeeltje van een giraffe zoals op het geboortekaartje van Elize, twee leuke muziekdoosjes voor een lieve meisjes tweeling en een groepje vogels op een tak volledig in de stijl van de babykamer.
Mocht u nu zelf een leuk en origineel cadeau willen geven of de babykamer van uw kleine spruit willen opfleuren, neem dan contact op met Juf Vrolijk via [email protected]. Samen kan er dan gekeken worden naar wat de wensen en mogelijkheden zijn
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen