Week 5 van Lynn

Foto:

Dit is mijn vijfde blog! Afgelopen week was het herfstvakantie, vakantie betekent genieten van mijn vrije dagen en alle tijd om te sporten en leuke dingen te doen. Ik ben natuurlijk gewoon gaan sporten! Vanwege een kleding party heb ik 1 dag verwisseld tegen een andere dag, in plaats van dinsdag (de bodyshake) heb ik donderdag (de club fit) mee gedaan. En dinsdag ben ik gaan wandelen. Buiten de verwisselde dagen heb ik gewoon volgens het schema gesport. I

Ik heb ook goed op het eten gelet in de vakantie. maar toen mijn neefje en nichtje kwamen logeren, was het voor hen natuurlijk een feestje. En daar hoort wat lekkers voor de koffie bij. En dit keer waren het kleine wafels met slagroom, aardbeien, bananen en chocolade ijs saus. Het was zoals altijd, heel moeilijk voor mij! Maar uiteindelijk heb ik toch alleen de stukjes fruit gepakt…. Ik moest eind van de week weer mijn blog in leveren. En Omdat ik jullie een keer wat anders wil laten lezen, ben ik in de vakantie creatief na gaan denken hoe ik mijn blog leuk kan maken. Dit keer wil ik met jullie een favoriet recept van mij delen. Het is een lekker en mager recept , dat makkelijk en snel klaar is en om toch lekker en gezond te kunnen eten.
            pizza
benodigdheden:
-tortilla wraps
-tomaten puree (tomato frito)
-uien
-tomaten
-paprika
-courgette
-knoflook
-geraspte kaas
-pizza kruiden
-kipfilet
(voor andere smaken kun je bv: ham, tonijn, ananas enz… gebruiken)
voor de saus: snij een ui en een teentje knoflook fijn en fruit dit aan in een pan met een eetlepel olie. doe hier wat peper en zout bij, en een vleugje oregano. doe hier de tomato frito doorheen. en laat dit nog een minuut verwarmen.
smeer de wrap in met het pizza sausje, en beleg hem daarna met de groenten die jij wilt. strooi als laatst de geraspte kaas en de pizza kruiden er over. vouw de wrap dubbel en leg het 10 minuten in een voor verwarmde oven van 200 graden.
tip: in plaats van tortilla wraps kun je ook boterhammen of pita broodjes als pizza bodem gebruiken. Ik hoop dat jullie allemaal mijn recept gaan proberen en dat jullie het lekker vinden uiteraard! Smakelijk eten en tot de volgende blog! 🙂
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen