Provincie biedt Brabanders gratis nieuwjaarsconcerten aan

Foto:

Traditiegetrouw biedt het provinciebestuur van Noord-Brabant de inwoners van de provincie  elk jaar nieuwjaarsconcerten aan. Het concert wordt, ook volgens traditie, gegeven door de philharmonie zuidnederland, het orkest dat is ontstaan door het samengaan van Het Brabants Orkest en het Limburgs Symfonie Orkest. De uitgifte van de gratis kaarten start komende donderdag, 27 november.

De drie concerten om de start van 2015 te vieren, zijn in het provinciehuis in ’s-Hertogenbosch ( zondag 4 januari om 14.00 uur), in de Concertzaal Tilburg (dinsdag 6 januari om 20.30 uur) en in het Chassë Theater in Breda (zaterdag 10 januari om 20.00 uur)
Programma
In het nieuwjaarsconcert deze keer muziek van onder andere Pablo de Sarasate, Henriek Wieniawski, Franz von Suppé en heel veel muziek van Johann Strauss jr. Het orkest staat tijdens de nieuwjaarsconcerten onder leiding van Pieter-Jelle de Boer.  Er is een belangrijke rol weggelegd voor stervioliste Lisa Jacobs.
Uitgifte kaarten
De kaartuitgifte voor alle concerten start op donderdag 27 november. Per adres kunnen twee gratis kaarten gereserveerd worden. Kaarten voor het concert in Tilburg zijn vanaf 10.00 uur te bestellen via www.theaterstilburg.nl of vanaf 12.00 uur aan de balie van Theaters Tilburg, Louis Bouwmeesterplein 1. Kaarten voor het concert in ’s-Hertogenbosch en het concert in Breda zijn vanaf 11.00 uur te bestellen via  www.chasse.nl.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen