Lynn: “Ik ga ervoor en geloof in mezelf”

De deelnemers aan de afvalrace Dongen hebben er inmiddels 8 weken opzitten. Hoe is het ze afgelopen week vergaan. Zijn er nog valkuilen geweest en wat waren de geluksmomentjes. Lees hieronder de blog van Lynn Michielsen

Sinterklaas is weer in het zicht! En dat betekend, gezellige dagen met lekkernij..
Natuurlijk is er maar 1 ding wat ik het liefst wil behalen, en dat is mijn doelstelling. En daar ga ik ook voor, dus het wordt een pittig Sinterklaas feest met al dat snoepgoed voor me. 
Mijn week is weer goed gegaan, sinds 2 weken heb ik door dat ik super graag ga sporten en dat ik er steeds meer zin in krijg. Dat komt ook wel omdat ik een super lieve trainer heb. Ik krijg ook door dat ik super snel mijn doel in zicht wil krijgen. Dat het net zo snel gaat als het grote Sinterklaas feest. Ik wil ook steeds meer gaan sporten maar ik kan niet dag in dag uit sporten. Afgelopen dinsdag had ik een keer zin om een beetje trots op m’n eigen te mogen zijn, en dus ben ik met de hond gaan wandelen op en neer naar Oosterhout. De dag erop heb ik net als normaal een 1 op 1 training met Mark gehad. Het was weer tijd om te wegen, helaas was er geen kilo af maar ik kon toch wel stiekem een beetje trots op me eigen zijn. Ik wist dat het niet aan de voeding kon liggen en vooral niet aan het sporten. Ik weet dat als ik doorga zo als ik nu bezig ben dat de resultaten vanzelf weer gaan komen en dat ik mijn doel zeker ga bereiken!
Na het gesprek met Mark heb ik nog een super leuke training gehad. Ik mocht m’n eigen muziek opzetten, ik mocht boksen (waar ik om had gevraagd!) en waar ik ook echt om had gevraagd was spierpijn. 
Donderdag heb ik ook weer mee gedaan met de clubfit, het was weer een leuke les. Weer een keer iets anders. Deze keer hadden we een les met een stok en met de stang met gewicht schijven. In het begin vond ik deze les niet zo leuk, maar ik begin het steeds leuker te vinden en ga elke les met meer plezier naar Van Gils toe.
Ook de voeding ga ik steeds leuker vinden. Zo heb ik afgelopen weekend zelf een courgette cake gebakken. Een gezonde cake en hij was ook nog super lekker! Op de foto kunnen jullie zien hoe de cake is geworden.
Ik heb wel is van die geluksmomenten, van dat ik denk “zie je wel”. Dat geeft me een goed gevoel.
Bijna aan het begin van de afvalrace bijvoorbeeld, toen heeft een meisje zich aan gemeld omdat ze mijn blog had gelezen. Ik heb haar dus geïnspireerd om ook aan haar doel te gaan werken en daar ben ik super trots op. 
Ook hoor ik veel van mensen dat ik super goed bezig ben. Dat geeft me veel vertrouwen en nog meer zin om hard te werken!
Hoe ik nu bezig ben voelt goed, ik ben zo blij dat ik me heb aangemeld voor de afvalrace. Soms denk ik van “hoe kan ik dit nou vol houden”. Maar wat ik nu vooral moet doen is geloven in me zelf en doorzetten. 
Het enige wat ik eigenlijk kan zeggen is dat ik er voor ga en geloof in mezelf!
En dan kunnen jullie volgende week zien, of het nog net zo goed gaat als nu!!
Tot de volgende week!  
Groetjes Lynn
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen