Workshops in de tomatenkas…gezellig en leerzaam

Natuurlijk tomaat…inmiddels een begrip in Dongen en omgeving. De eigenaren Alfons en Henriette van den Hoek staan bekend om hun gedrevenheid én creativiteit en zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om hun bedrijf in te zetten. Vaak gebeurt dit door ‘kruisbestuivingen’ met andere bedrijven. Een verrassend voorbeeld hiervan is een workshop in de artistieke sfeer die aangeboden wordt in samenwerking met art-work.nu van kunstenares Loes Davidse. dongen.nieuws.nl nam een kijkje.”In deze tijden waarin het voor de tuinders niet vanzelf aan komt waaien moet je wel creatief zijn” vertelt Alfons van den Hoek. “We hebben hier veel ruimte en je kunt genoeg zaken bedenken die het bedrijf weer net ietsje anders in de markt zetten. Op zoek naar weer iets nieuws kwamen we op een ondernemersbijeenkomst in Nieuwegein in contact met Loes Davidse die toevallig net op zoek was naar een ruimte met veel licht waarin ze workshops kon geven. Aangezien Loes uit Tilburg komt was de match dus gauw gemaakt.”

“De try-out was afgelopen zomer toen een Duits hockeyteam in het kader van de teambuilding een dagje verbleef bij Natuurlijk Tomaat en daar een workshop van Loes volgde.  vult Henriette aan. “Deze workshop gecombineerd met een rondleiding op ons bedrijf en lekker eten op zo’n verrassende locatie was een groot succes en sindsdien werken Loes en wij regelmatig samen. Vandaag dus weer, kom maar eens mee kijken.”
vw03ww9iofrlhhot7qfjusrqw
De deelnemers vermaken zich prima
In de kas staan de werknemers van een bedrijf karikatuurtekeningen van zichzelf, die net door collega’s gemaakt zijn,  in te kleuren. Een activiteit die zichtbaar en hoorbaar goed is voor de sfeer in het team. “En dat is natuurlijk precies de bedoeling” aldus Henriette, die aangeeft dat er op diverse gebieden samenwerking gezocht wordt met collega-ondernemers uit de buurt. “We werken samen met cateraars en lokale aanbieders van alle andere producten. En als er ideeën vanuit klanten zijn dan staan wij daar altijd voor open zodat we er samen een geslaagde activiteit van kunnen maken waar een schoolklas, vereniging, bedrijf of wie dan ook met plezier op terugkijkt.”
enn9urr26agc05d77pb63ff4r
En natuurlijk een heerlijk kopje tomatensoep
Natuurlijk Tomaat is gevestigd aan de Kleindongenseweg 81. U kunt er 24 uur  per dag terecht voor verse groente uit de groente-automaat. Daarnaast is er dus de mogelijkheid voor een bedrijfsbezoek, een workshop, het huren van de pizzarette en meer. Meer informatie vindt u op de website van Natuurlijk Tomaat
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen