Stichting de Peeënstekers zoekt leden voor “Club van 66”

De dagen worden korter en de avonden langer. Carnavalsharten gaan sneller slaan want het “gekkengetal” 11-11 komt weer in zicht. De voorbereidingen voor een nieuw carnavalsseizoen zijn weer in volle gang. Verenigingen zijn druk bezig met hun carnavalsliedjes, blaaskapellen hebben hun eerste repetities achter de rug en ook worden de eerste contouren van veel carnavalswagens langzaam zichtbaar.

Ook Stichting “de Peeënstekers” is met veel vrijwilligers weer druk bezig om er een mooi carnavalsseizoen van te maken. Daardoor kan Dongen in de aanloop naar carnaval weer genieten van tal van fantastische evenementen zoals de 11/11-viering, de Jeugdprins- en Prinsesverkiezing, het Songfestival, de Straotparade, het Sauwelweekend en natuurlijk Ut Grote Veurspel. Van 13 t/m 17 februari barst het carnavalsfeest weer los en staat ’t Peeënrijk bol van carnavalsactiviteiten.
Om al deze evenementen en activiteiten te organiseren mag Stichting “de Peeënstekers” al jaren rekenen op de trouwe steun van veel sponsors, donateurs, adverteerders en leden van de “Club van 66”. Draag jij carnaval ook een warm hart toe? Word dan ook lid van onze “Club van 66”.Je ontvangt dan een passe-partout dat toegang geeft tot onze evenementen. Tevens wordt je (bedrijfs)naam vermeld op onze drukbezochte website en in carnavalskrant “’t Peeke”. 
Het lidmaatschap kost € 57,– per jaar. Deze kosten zijn gekoppeld aan het 57-jarig bestaan van Stichting “de Peeënstekers”. Jaarlijks wordt de bijdrage met € 1,– verhoogd waardoor we gezamenlijk met onze “Club van 66” optrekken richting het 66-jubileum. Je levert met het lidmaatschap een bijdrage aan het openbare carnaval in Dongen én je kunt genieten van gezellige carnavalsavonden in de aanloop naar carnaval 2015.
Heb je interesse? Kijk dan op onze website www.peeënstekers.nl of neem contact op via [email protected]. Andere mogelijkheden om carnaval in Dongen te steunen zijn terug te vinden op de website.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen