Nipt verlies P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken

Foto: Wikipedia

Team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken is de voorjaarscompetitie redelijk goed gestart. Het verloor weliswaar nipt, maar wist wel 27 punten te vergaren.

In Hilvarenbeek behaalde opponent Touché slechts één punt meer. Kopman Mark Pijnenburg kwam maar drie caramboles te kort. Piet Kamp zelfs maar één. Mark maakte nog wel een mooie serie van vier caramboles. Winst was er wel voor Theo Laros. Theo hield de verdediging goed gesloten en loodste zo zijn partij bekwaam naar de winst. De partij van team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg werd uitgesteld omdat de tegenstander had afgemeld.

Team Kamp thuis
Team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken speelt deze week een thuiswedstrijd. In eetcafé ’t Karrewiel in Dongen-Vaart gaat het de strijd aan binden tegen team Michielsen uit Oosterhout. Deze wedstrijd op donderdagavond 23 mei begint om 19.30 uur. Op dinsdagavond 21 mei wordt door team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg gespeeld in café en zalencentrum De Viersprong in Dongen de partij ingehaald tegen team Babbelz uit Oosterhout. Ook deze wedstrijd begint om 19.30 uur. Op woensdagavond speelt het dan de uitwedstrijd tegen team de Eekhoorn in Oosterhout.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen