Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

Nieuwenhuizen verslaat Kamp
Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg heeft de winst gepakt op P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken B.V. In sportcafé ’t Vaartje werd het 27-36 voor team Van den Nieuwenhuizen. Toon Verbunt won van Bert v.d. Hooff. Ad Faro was net te sterk voor Jan Smeekens. Jan kwam slechts één luttele caramboles te kort. Willy v.d. Wiel speelde een prima wedstrijd. Hij had maar 29 beurten nodig om Mark Pijnenburg te verschalken. Willy zette het formidabele gemiddelde van 0.931 neer. Hij maakte een mooie serie van vijf caramboles. Ad Faro deed het met een serie van zes net iets beter. De eer voor team P.C. Kamp werd gered door Anton Smulders. Anton speelde een degelijke partij en liet Leo Loonen kansloos. Me4t dit resultaat staat team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken aan de leiding van de competitie.

Team Corné v.d. Nieuwenhuizen thuis
Team Corné v.d. Nieuwenhuizen speelt op vrijdagavond 24 september in sportcafé ’t vaartje een thuiswedstrijd. Tegenstander is team DKM uit Oosterhout. Team Van den Nieuwenhuizen zal er alles aan doen om een goed resultaat neer te zetten. Dan blijft het meedoen in de kop van het klassement.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

B1: Team ’t Vaartje verliest
Inmiddels is de districtscompetitie in de spelsoort driebanden-klein van start gegaag. In Kaatsheuvel verloor team ’t Vaartje ook de tweede wedstrijd. Het werd 27-23 tegen team HGL. Ton Kemmeren kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Embert Broekhoven kwam in zijn partij maar één carambole te kort. Hij zette nog wle het degelijke gemiddelde van 0.700 neer. Willy v.d. Wiel redde de eer. Hij kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.822. Deze week speelt team ’t Vaartje tegen de Golden Collection uit Dongen

B2: Verlies Royal Hedge
In de tweede wedstrijd verloor team Royal Hedge in sportcafé ’t Vaartje met 22-28 van team DGP uit Herpt. De eerste wedstrijd werd nog een eclatante overwinning behaald. Nu was er verlies. Piet Kamp was de enige die de winst wist te pakken. Hij speelde het degelijke gemiddelde van 0.395. Theo Laros kwam totaal niet in de wedstrijd en verloor kansloos. Anton Smulders kwam slechts twee caramboles te kort. Hij kwam uit op 0.534. Op dinsdagavond 28 september speelt team Royal Hedge in sportcafé ’t Vaartje tegen team De Posterij uit Raamsdonksveer.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen