Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje verloor team Hazenberg De Moer Grondwerken en Bestratingen met 25-28 van DKM4. De enige winstpartij kwam op naam van Theo Laros. Het ging weliswaar moeizaam, maar de winst werd veilig gesteld.

Piet Kamp speelde prima en nam een mooie voorsprong. In de slotfase produceerde zijn opponent twee series van drie, waardoor Piet alsnog verrast werd. Hij kreeg overigens ook maar 40 beurten Hij kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.500. Winst leverde dit dus niet op. Kopman Leo Loonen had het moeilijk. Hij werd op achterstand gezet, maar knokte zich weer helemaal terug in de partij. Zijn eindspurt kwam echter te laat, waardoor ook hij verlies moest incasseren. Hij kreeg ook maar 45 beurten. Door dit resultaat is team Hazenberg gezakt naar de derde plaats in de B2 klasse. De koploper staat 3 punten vooren de nummer 2 slechts 1 punt. Met nog twee wedstrijden te gaan belooft het een spannende ontknoping te worden.

Team Café ’t Vaartje blijft aan de leiding
In Oosterhout won team Café ’t Vaartje een 22-28 van team de Eekhoorn. De enige die verloor was Piet Vissers. Piet kreeg 47 beurten en kwam slechts vijf caramboles te kort. Zijn beide medespelers speelden uitstekend. Carlo van Dongen pakte de winst in maar 30 beurten en kwam uit op het voortreffelijke gemiddelde van 0.900. Patrick Schrijver deed er met 33 beurten niet veel langer over. Hij kwam uit op het sublieme moyenne van 0.939. Beide spelers maakten ook een mooie serie van vier. Door dit resultaat staat team café ’t Vaartje aan de leiding in de B1 klasse. De voorsprong op de nummer twee bedraagt slechts drie punten. Het blijft dus spannend met nog slechts twee wedstrijden te spelen.

Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken gelijk
In Waalwijk speelde team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 27-27 tegen team BSV. Jan Ligtenberg kreeg maar 41 beurten en verloor met slechts vijf caramboles te gaan. Ook Ton Kemmeren moest verlies incasseren. Hij kwam slechts twee luttele caramboles te kort. Kopman Embert Broekhoven pakte de winst wel met onder meer een fraaie serie van vier. Door dit resultaat staat team Corné v.d. Nieuwenhuizen nu op een mooie zevende plaats.

Aankondigingen:
Districtscompetitie driebanden-klein:
Corné v.d Nieuwenhuizen Schilderwerken thuis
Team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg speelt op vrijdagavond 29 juni thuis tegen De Eekhoorn 1 uit Oosterhout. Het betreft een wedstrijd in de competitie driebanden-klein (B1) van het district Midden-Brabant. Bij een goed resultaat kan team Hazenberg nog een paar plaatsjes stijgen. Team V.d. Nieuwenhuizen bestaat uit Ton Kemmeren, Jan Ligtenberg en Embert Broekhoven. De aanvang van de wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje is 19.30 uur.

Hazenberg thuis
Team Hazenberg De Moer Grondwerken en Bestratingen speelt op dinsdagavond 3 juli in sportcafé ’t Vaartje een thuiswedstrijd tegen team DKM 2 uit Oosterhout. Team Hazenberg heeft nog kans op de titel. Team Hazenberg bestaat uit Leo Loonen, Theo Laros, Piet Kamp en Frans Kemmeren. De aanvang van de wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje is 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen