ONI krijgt gevoelige tik van RWB met 5-1

Met een 5-1 nederlaag heeft ONI kennisgemaakt met het niveau van de 3e klasse zondag en kreeg het een lesje effectiviteit van RWB. Hier moeten we leergeld uit trekken waren de samenvattende woorden van trainer van Vugt. Wij willen graag naar dit niveau toe en hebben vandaag ondervonden dat dit nog een hele klus gaat worden.

ONI werd niet van de mat gespeeld, maar kreeg een lesje in slimmigheid en effectiviteit, terwijl het zelf met vlagen wel het beoogde spel liet zien. De wedstrijd begon al desastreus met een eigen treffer van ONI in de 6e minuut en matig uitverdedigen in de 21e minuut leiden de 2-0 al in. En dan wordt het knokken tegen de bekende bierkaai. Men probeerde het wel, maar het kwam er niet uit, RWB maakte het karwei vakkundig af met 5 treffers.

Voor ONI redde Sonny Moerenhout de eer met een verdiende treffer diep in de 2e helft.ONI speelt nu a.s Zaterdag opnieuw voor de Beker en zal FC Drunen treffen.

ONI 2 pakt dikke winst op OOSTERHOUT 2
Met een klinkende 5-0 overwinning hebben de mannen van Ad Broeders en D J Faro een ferme stap gezet naar de 2e ronde van de KNVB BEKER.
Kon Oosterhout de schade tot aan de rust beperken tot 2 tegentreffers, zo anders was de 2e helft Een veel beter ONI schoot nog 3x raak en stak de zege dik verdiend in de zak.
A.s Zaterdag speelt ook ONI 2 opnieuw thuis, dan zal Baronie 2 de tegenstander worden, wie er met de zege vandoor gaat die gaat de 2e ronde in, bij een gelijkspel is het voordeel voor ONI 2.