Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

Team ’t Vaartje speelde afgelopen week een wedstrijd in de bekerronde. In Raamsdonksveer werd tegen de Praktijck gewonnen met 4-5. Singlewinst was er voor Hans de Jong en Goof Verbunt. Ernest v.d. Kaay en Davey Danyluk moesten verlies incasseren. Daarna werden drie van de vier koppelwedstrijden gewonnen. De teamronde ging vervolgens weer naar de gastheren. Deze was echter niet meer van invloed op de winst. Ook Patty v.d. Wiel werd nog in deze wedstrijd ingezet. Door dit resultaat staat team ’t Vaartje nu bij de laatste zestien. 

Erwin van Riel wint Bouwbedrijf van Leijsen 
In sportcafé ’t Vaartje won Erwin van Riel de vierde wedstrijd in het kader van het bouwbedrijf van Leijsen Kleindongen-rankingtoernooi. Hij eindigde net voor Jac v.d. Ven die tweede werd. Erwin won met 3-0 van Jac. Hierna volgden Jordan Marijnissen en Nick Dirven. 
Duo Kemmeren wint koppels
In het koppeltoernooi ging de titel naar het vooraf al als favoriet bestempelde koppel Ton en Wilma Kemmeren. Zij maakte deze favoriete rol ook helemaal waar. Zij versloegen het koppel Erwin van Riel en Frans Kemmeren met 5-1 en pakten hiermee de titel. De hoogste uitworp was voor Jack v.d. Ven met 100. Er waren deze keer geen 180-ers. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 1 november.
Aankondigingen
‘t Vaartje thuis
Op dinsdagavond 28 oktober gooit team ’t Vaartje een thuiswedstrijd. Het betreft een wedstrijd in de competitie van de West Brabantse Darts Federatie. Het moet het in sportcafé ’t Vaartje opnemen tegen team De Heren van het Vat uit Rijen. Het belooft een moeilijke opgave te worden, want dit team staat momenteel op een gedeelde tweede plaats. Team ’t Vaartje bestaat uit Ernest v.d. Kaay, Davey Danyluk, Goof Verbunt, Hans de Jong, Patty v.d. Wiel en Ton Kemmeren. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje  begint om 21.00 uur.  
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen