Informatieavond speelvoorzieningen wijk West 2

Foto: Jan Stads / Pix4Profs

De gemeente gaat in de wijk West 2 aan de slag met de speeltuinen in deze wijk. In West 2 liggen behoorlijk wat speeltuinen. De speeltuinen zijn vaak wat kleiner en liggen verspreid door de hele wijk. De speeltoestellen die er staan zijn wat ouder. En sommige speeltoestellen zijn zelfs ‘op’.

Wat vinden de kinderen de speelplekken in hun wijk?
“We gaan in gesprek over de speeltuinen in West 2. Wat is er goed? Wat kan beter en hebt u misschien nog goede ideeën over hoe het anders kan? Dat doen we op twee manieren. We gaan bij de kinderen van de hoogste groepen van de basisscholen ophalen wat voor speeltoestellen en speelvoorzieningen zij graag in hun buurt en hun wijk hebben.”

Wat vinden bewoners van de wijk van de speelplekken?
“We willen graag met wijkbewoners in gesprek. Wat vinden zij belangrijk en wat zijn voor hen waardevolle speelplekken. Maar ook waar wij rekening mee moeten houden bij de aanleg van speeltuinen o vervanging van speeltoestellen.”

Informatieavond
Alle bewoners van de wijk West 2 hebben een uitnodiging gehad om met ons na te denken over de toekomst van de speelvoorzieningen in hun wijk.
Wanneer: woensdag 19 april 2023
Waar: Cultureel Centrum Isra, Rembrandtstraat 69, 54102 DK Dongen
Hoe laat: 19:30 uur tot circa 21:30 uur

Wanneer u naar deze avond wil komen, dan kunt u zich hiervoor aanmelden. Dat kan bij Willem Vulto- Danyluk via [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen