Live Music: The Pubquiz

Foto:

Soms is het gunstig als een project wordt uitgesteld. Waar er in december nog maar 100 mensen in de zaal mochten, kunnen we nu weer een zaal vol mensen ontvangen. Had je nog geen kaartjes, koop ze dan vlug.

OP ZONDAG 3 APRIL VANAF 14 UUR IN DE CAMMELEUR

Kan iedereen boven de 12 jaar, jong en oud meedoen met een pubquiz waarbij veel antwoorden LIVE worden gespeeld door het jeugdorkest in samenwerking met een popcombo, zanger, zangeressen en een DJ. De leden hebben samen met dirigent Rolf Rombouts de vragen gemaakt en daar mooie muziekstukken bij uitgezocht. Drie presentatoren nemen jullie mee in een middagvullend programma. Je wordt getest op je kennis van muziek, televisie, film en nog veel meer!

Vorm samen met familie en/of vrienden een team van maximaal 6 personen en ga de strijd aan. “LIVE MUSIC: THE PUBQUIZ” is niet alleen bestemd voor leden van de muziekvereniging. Iedereen boven de 12 jaar mag zich aanmelden. Kaartjes kosten € 5,- p.p. en zijn te koop via: www.decammeleur.nl. Na het betalen van de kaartjes geef je je groepsnaam, inclusief het aantal personen, door via: [email protected]

Willen de mensen die hun groepsnaam nog niet door hebben gegeven dit alsnog doen

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen