Laatste kans inschrijven DDDQ 2021

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

De mondkapjes mogen eind deze week weer af, theaters openen de deuren, de eerste festivals komen eraan en in Dongen gaan de Zomerspelen weer door. We keren gelukkig langzaam terug naar normaal. Het is dan ook de verwachting dat ook De Dongense Dorps Quiz (DDDQ) op zaterdag 25 september door kan gaan. Het definitieve besluit daarover wordt eind augustus genomen.

Na de vijf voorgaande edities waarin de teams steeds groter werden om het groeiende aantal vragen en opdrachten te kunnen behappen heeft de organisatie achter DDDQ besloten om het in 2021 wat bescheidener aan te pakken. Er zullen dan ook wat minder vragen worden gesteld, zodat ook kleinere teams voldoende tijd hebben om alle vragen te kunnen beantwoorden. Minder vragen wil echter niet zeggen dat de quiz gemakkelijker wordt. En op verzoek zullen er ook meer dan voldoende verrassende opdrachten op locatie zijn om het beste team naar de overwinning te leiden.

Dus heb je zin om mee te doen aan de leukste quiz van Dongen? Ben je een kei in het beantwoorden van vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen of ben je juist goed in het uitvoeren van verrassende opdrachten? Verzamel dan nog snel een team met je familie, vrienden of buren en beleef op zaterdag 25 september gegarandeerd een leuke avond. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op zaterdag 9 oktober in de Cammeleur.

Inschrijven kan nog tot 30 juni via www.dddq.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen