11 mei open dag Scouting Laurentius Dongen

Foto:

Houd jij van een uitdaging? Houd jij van buiten zijn? Lijkt scouting jou leuk? Kom dan naar onze open dag op zaterdag 11 mei!

Op deze dag staan de poorten van ons scoutingterrein aan Doelstraat 1 van 10.00uur tot 15.00uur wagenwijd open voor alle geïnteresseerden. ’s Morgens draaien alle speltakken tegelijk en kun je aansluiten bij de speltak die bij je leeftijd past.  De Bevers (5-7 jaar), de Rikki Tikki Tavi Welpen (meisjes 7-11 jaar), de Jacala Welpen (jongens 7-11 jaar), de Gidsen (meiden 11-15 jaar), Verkenners (jongens 11-15 jaar), RSA (15-18 jaar), Pivo’s (18-23 jaar) of de STAM (18+). Kortom, voor iedere leeftijd is er wel een passende speltak.

Volwassenen kunnen lekker een kop koffie of thee drinken en wie weet begint het te kriebelen om in de toekomst als vrijwilliger bij Scouting Laurentius aan de slag te gaan. Na de lunch, die ook voor bezoekers gratis is, zullen er verschillende workshops zijn, waarmee je je stempelkaart vol kunt krijgen.

Wat denk je van zelf een vuurtje stoken, een broodje bakken of geblinddoekt met een portofoon door een doolhof worden geleid? Of ga je liever van de kabelbaan, speel je een potje levend mijnenveger of knoop je je eigen armbandje of sleutelhanger? Nog leuker… Doe het allemaal! Kun je niet de hele dag, dan ben je natuurlijk ook welkom om eventjes langs te komen. Neem ook eens een kijkje bij ons op de website: http://www.descouting.nl/.

Hopelijk zien we jullie allemaal op 11 mei! Kun je niet naar de open dag komen, maar wil je toch eens mee komen draaien? Stuur een mailtje naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen