Al bekend met Obstacle Run Brabant?

Foto:

Op 8 juni staat Dongen in het teken van de Obstacle Run Brabant. Schrijf je in voor 8 maart en profiteer van een aantrekkelijke Early Bird korting.

Obstacle Run Brabant is een sportief evenement voor jong en oud. Om de fysieke en mentale gesteldheid op de proef te stellen wordt hardlopen gecombineerd met in totaal 37 hindernissen. Dit evenement is 23 jaar geleden in Dongen opgestart onder de naam ‘Survival Dongen’ en is in die jaren gegroeid tot een niet meer weg te denken evenement op de Dongense evenementenkalender.  Obstacle Run Brabant gaat inmiddels nog een stapje verder en trekt belangstelling van sportievelingen uit het hele land.

De aankomende editie van Obstacle Run Brabant belooft een enorm spektakel te worden. De run speelt zich niet alleen af rondom de Vennen, de kanovijver en het trimbos. Ook andere gedeeltes van Dongen worden gebruikt. Deelnemers kunnen de run kiezen die het beste bij hun past (4 km, 6 km, 12 km, 24 km of zelfs 42 km).

Voor alle inwoners van Dongen en omgeving worden een aantal (gezellige)terrassen op en rondom het terrein van De Vennen opengesteld.

Inschrijven voor 8 maart levert je een aantrekkelijke Early Bird korting op. Dit wil je niet missen! Ga naar www.obstaclerunbrabant.nl en koop je ticket vandaag nog.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen