Fotoboekje voor vrijwilligers Vlaamse schuur de Blikvanger

Foto:

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in de Vlaamse schuur de Blikvanger aan de Oude Oosterhoutse Baan kregen de vrijwilligers van de Vlaamse schuur hun fotoboekje uitgereikt. Jarenlange tomeloze inzet van de vrijwilligers maakte het mogelijk deze Vlaamse schuur in de Eindsestraat te ontmantelen.

Daarna volgde een periode van voorbereidingen en houtbewerkingen en uiteraard het zoeken naar een locatie. De locatie is inmiddels bij iedereen bekend, rijdend over de Middellaan verrijst trots de Vlaamse schuur, als een heuse blikvanger in het gebied de Blik. De herbouw van de Vlaamse schuur op deze plek is alleen mogelijk geweest door de grandioze inzet van onze vrijwilligers. Als dank voor hun inzet is een fotoboekje gemaakt waarin duidelijk het proces van de ontmanteling en de opbouw van de schuur te volgen is. Tijdens de opening van de Vlaamse schuur in 2017 is aan de vrijwilligers van de Vlaamse schuur beloofd dat ze een fotoboekje zouden krijgen.

Het fotoboekje was in 2017 echter nog niet klaar en toen is er voor gekozen om dit symbolisch te doen door overhandiging van een poster met een compilatie van foto’s. En nu is dan dit fotoboekje klaar en krijgen alle vrijwilligers een uniek exemplaar op naam gesteld. Met een hapje en een drankje was het nog lang gezellig in de Vlaamse schuur de Blikvanger.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen