Geen kampvuur, wel een spectaculaire afsluiting

Foto: Bart van Kerkhof

In verband met de droogte heeft de organisatie van de Dongense Zomerspelen in overleg met de brandweer, de gemeente en de veiligheidsregio het besluit genomen het traditionele kampvuur dit jaar te vervangen door een alternatieve, maar niet minder spectaculaie afsluiting.

Het is gewoon te droog in de natuur en het zou onverantwoord zijn om het kampvuur door te laten gaan. We hebben daarom in overleg met de diverse instanties het besluit genomen om een mooi en spectaculair alternatief te organiseren zodat de Zomerspelen toch op een gedenkwaardige manier afgesloten kunnen worden” aldus Cynthia Aarts namens de organisatie. Over de exacte invulling wil ze nog niet veel zeggen. “We hebben inĀ  het verleden al eens eerder een alternatief kampvuur gehad toen het te droog was. We zullen er ook nu weer voor zorgen dat we in Natuurgebied De Bergen een prachtige en minstens zo gezellige afsluiting geven aan de Zomerspelenweek.”

De afsluiting zal verder op dezelfde manier verlopen: verzamelen op het Wilhelminaplein, de optocht naar De Bergen en de gezamenlijke afsluiting waar alle groepen hun avonturen nog eens de revue laten passeren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen