550 gasten bij jubileumbrunch Slagerij Pijnenburg

Dit jaar is het precies 60 jaar geleden dat slager Piet Pijnenburg, samen met zijn vrouw Leentje, een eigen slagerij begon aan de Emmastraat. Het was in de tijd dat Dongen nog 15 slagerijen telde. Na 60 jaar is Slagerij Jack Pijnenburg nog steeds een begrip in Dongen. Alle reden om trots op te zijn!

Natuurlijk wordt dit bijzondere jubileum uitgebreid gevierd met diverse leuke acties, waaronder een hele bijzondere jubileumbrunch. Deze vond afgelopen zondag plaats in de zonovergoten Emmastraat. Maar liefst 550 klanten van Slagerij Pijnenburg hadden zich via een spaaractie verzekerd van een plekje bij deze bijzonder sfeervolle brunch, die door het team van Pijnenburg perfect verzorgd was. Het ontbrak de gasten aan niets.

Nadat Jack en Saskia Pijnenburg de brunch officieel geopend hadden en de buren een speciaal voor de gelegenheid geschreven jubileumlied ten gehore hadden gebracht, konden de gasten zich in perfecte weersomstandigheden tegoed doen aan allerlei soorten brood met een uitgebreide keuze aan beleg, warme en koude gerechten en dranken. Het was genieten geblazen voor zowel de organisatoren als de gasten. Een prachtige viering van een bijzonder jubileum,

Bekijk een sfeerreportage in de fotoserie bovenaan dit artikel.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen