Aurora huldigt drie jubilarissen

Foto:

Traditioneel huldigt Harmonie Aurora jubilea van de eigen orkestleden voor de zomervakantie. Ook in 2017 was er reden voor een feestje met drie jubilea. Trots! Jaarlijks sluit Harmonie Aurora het verenigingsjaar af met een drankje en hapje. Dinsdag 11 juli jl. was het weer zover. Na een verkorte repetitie was het tijd voor de napraat na een leuk en
enerverend muziekjaar.

Deze pre-zomerborrel is traditioneel ook het moment dat Aurora jubilea van haar orkestleden viert. Ook in 2017, het 109e bestaansjaar van Harmonie Aurora, huldigt het orkest weer orkestleden. Drie welteverstaan.

Tien jaar op de dwarsfluit
Lieke Jolie begon op de dwarsfluit bij het entree orkest van Harmonie Aurora. Nu 10 jaar later speelt ze nog steeds dwarsfluit, maar dan in het harmonieorkest. We zijn trots dat ze bij ons is gebleven.

Klarinet, al tien jaar
Kirsten Pijnenburg is vanaf het eerste begin een enthousiaste muzikante. Inmiddels speelt ze al 10 jaar bij Harmonie Aurora; via het entree orkest naar het harmonieorkest. Een beetje verlegen in het begin, maar nu staat ze haar mannetje op de klarinet.

Veertig jaar verschillende instrumenten
Ingomar Aarden begon in 1977 bij Harmonie Aurora. In de afgelopen 40 jaar speelde hij eerst klarinet. Tussendoor nog even de saxofoon, omdat het leuk was en er een tekort was aan saxofonisten. Nu speelt hij al weer een tijdje op de hobo. Een muzikant die het leuk vindt om Harmonie Aurora dat stapje verder te brengen. In de muziek en in alles wat eromheen speelt, als vrijwilliger.

Foto boven v.l.n.r.: Lieke Jolie (dwarsfluit), Ingomar Aarden (hobo), Kirsten Pijnenburg (klarinet)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen