Jouw vakantieverhaal in de Glossy 100% DONGEN?

Foto:

Heb jij wel eens een droomvakantie beleefd waar je nog steeds met een goed gevoel over terugdenkt? Of heb jij wel eens zo’n vakantie gehad waar alles mis ging en waar je nu nog wel eens nachtmerries van hebt? Wil je je belevenissen graag delen?  Stuur je verhaal dan naar dongen.nieuws.nl want wie weet krijgt jouw verhaal dan een plekje in de rubriek: ‘Dngenaren op vakantie…’ in de nieuwe glossy 100% DONGEN die in juni uitkomt.

dongen.nieuws.nl is inderdaad op zoek naar bijzondere vakantiemomenten die je beleefd hebt. Dat kan een heel verhaal zijn, maar natuurlijk ook een korte beschrijving van een bijzondere ontmoeting of belevenis. Stond je oog in oog met een wild dier, ontmoette je je grote liefde tijdens een vakantie, werd je getroffen door noodweer…noem maar op. De redactie van de glossy maakt een selectie uit de inzendingen en plaatst deze in de juni editie van de ‘100% DONGEN’. Ook je vakantietips zijn meer dan welkom.

Stuur je anekdote of verhaal naar [email protected] onder vermelding van ‘vakantie’ en wie weet kunnen de lezers van de glossy straks meegenieten van je avonturen. Een foto meesturen mag natuurlijk altijd.

Kom maar op!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen