Voedselbank ontvangt € 5.000,- voor een koelwagen

Foto:

Lionsclub Donge Vallei steunt de Goederenbank De Baronie al enkele jaren. Vorig jaar organiseerde de Lionsclub een succesvolle wijnproeverij. Zaterdagavond 18 maart genoten veel gasten van een Musical Dinner Sensation om zo de Voedselbank te steunen. De twee acties leverden samen het prachtige bedrag van 5.000 euro op voor de voedselbank

Elise Doorn en Joey von Grumbkow, twee aanstormende musical-sterren van het Fontys Conservatorium Tilburg gaven een spetterende show tijdens de Musical Dinner Sensation. Zij zongen o.a. “Het dorp” van Wim Sonneveld en “Zij mag hem hebben” van Annie M.G. Schmidt. Dit alles onder fantastische begeleiding van Neil Foreman, piano. Het was een zeer geslaagde avond.

De regionale Voedselbank verstrekt aan ongeveer 300 gezinnen wekelijks het meest primaire voedsel. Er is dringend een koelwagen nodig om de bederfelijke goederen op een verantwoorde wijze te kunnen vervoeren tussen de diverse uitgiftepunten. Lionsclub Donge Vallei probeert door verschillende acties te organiseren hieraan een steentje bij te dragen.
Rabobank Tilburg en Omstreken sponsort dit evenement door een bijdrage uit haar Coöperatief Dividend-fonds. Chef-kok William Haanskorf van restaurant SED serveerde een heerlijk diner. Hij sponsort ook zo door een scherpe prijs neer te zetten.

Aan het eind van deze zeer fantastische avond kon Koos Spanbroek tweemaal een cheque ter waarde  van € 2.500,- totaal € 5.000,- overhandigen aan Jan en Annita Kooijman initiatiefnemers van de Goederenbank De Baronie. Zij bedankten alle gulle gevers. Lionsclub Donge Vallei bedankt de sponsors, Rabobank Tilburg en omstreken en S.E.D. en iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen