Nieuwe feestverlichting Dongen Promotion….de keuze is aan u!

Foto:

Misschien is het u al opgevallen, maar op de Hoge Ham worden vier lantaarnpalen getooid met feestverlichting. Speciaal voor het winkelend publiek en passanten is er een proefopstelling gemaakt zodat iedereen kan zien wat er te kiezen valt. En de keuze is aan u! Kijk op de website van Dongen Promotion en maak uw keuze. Als u dat doet bepaalt u samen met alle deelnemers hoe de straten feestelijk verlicht gaan worden. Bovendien maakt u kans op een leuk presentje!

Na ruim dertig jaar dienst te hebben gedaan is de feestelijke straatverlichting, die dankzij Dongen Promotion rondom de feestdagen het centrum van Dongen siert, dringend aan vervanging toe. Dat gaat gepaard met een flinke investering en daarom gaat de winkeliersvereniging niet over een nacht ijs! Bedrijven werden benaderd en ook de grote beurs Christmas World in Frankfurt werd bezocht. Na veel wikken en wegen, waarbij rekening gehouden werd met kwaliteit, vochtbestendigheid en opbergmogelijkheden, werd een voorselectie gemaakt voor twee uitvoeringen. ‘We willen op korte termijn een beslissing nemen, want de oude verlichting komt beslist niet meer terug’, aldus John Jansen, die wijst op de vier mogelijke uitvoeringen, die in de buurt van zijn winkel John Flora zijn opgehangen.

Opties
De eerste optie is een sierlijke verlichting, waarin elementen uit de feestmaand verwerkt zijn. ‘Je ziet een staf, een ster en vuurwerk’, zegt John, die eraan toevoegt dat er ook gekozen kan worden voor dezelfde optie maar dan aangevuld met een kleurenvlak om het element ook overdag meer te laten opvallen. De tweede optie is een lichtkorf. Deze sierlijke en eer neutrale verlichting heeft als voordeel dat ermee gevarieerd kan worden. Bij hoge lantaarns wordt de maximale lengte gebruikt. Bij lagere exemplaren wordt de korf wat compacter. Bekijk grotere afbeeldingen van de drie opties onderaan dit artikel.

Laat je horen!
‘Tijdens de voorjaarsvergadering van Dongen Promotion werd duidelijk dat de leden het belangrijk vinden dat we een beslissing nemen die ook gedragen wordt door de plaatselijke bevolking. Ga dus naar www.dongenpromotion.nl en maak uw keuze! U helpt Dongen Promotion en u krijgt half november een feestelijke verlichting waar de meerderheid van de
mensen zeker blij mee is’.

Ga ’s avonds kijken!
Op de foto hierboven ziet u een impressie van de elementen bij daglicht. Wilt u een goed en compleet beeld hebben? Loop dan een keertje ’s avonds door de Hoge Ham en ervaar het effect. Uw stem telt!

door Jacqueline Schilders

Optie 1:

Optie 2:

Optie 3:

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen