Dansend het nieuwe jaar in…

Foto:

Is voor u het nieuwe jaar ook begonnen met goede voornemens of bent u er nog over aan het nadenken? Als u op een gezellige en ontspannende manier aan uw conditie en gezondheid wilt werken dan is een kennismakings- of opfriscursus stijldansen misschien een idee ? Bent u beginner of denkt u eraan om op te frissen wat u ooit leerde? Neem dan contact op met Dansvereniging Midden Brabant.

Dansvereniging Midden Brabant is een gezellige recreatieve Dansvereniging voor jong en oud, zowel voor de beginner als de gevorderde. De vereniging is gevestigd zalencentrum “de Viersprong” Is voor u het nieuwe jaar ook begonnen met goede voornemens of bent u er nog over aan het nadenken? Als u op een gezellige en ontspannende manier aan uw conditie en gezondheid wilt werken dan is een kennismakings- of opfriscursus stijldansen misschien een idee ? Bent u beginner of denkt u eraan om op te frissen wat u ooit leerde? Neem dan contact op met Dansvereniging Midden Brabant.

In Dongen vinden wekelijks de danslessen plaats. Onder leiding van een gekwalificeerd dansdocente leren de leden o.a.: de quickstep, de Engelse wals en Tango. De cha cha, rumba, en jive,

De Halverwege Spoedcursus
Vindt u het leuk om bovengenoemde dansen te leren (u bent beginner) of wilt u weer oppakken wat u ooit leerde (u denkt aan een opfriscursus), schrijf u dan nu in voor de “Halverwege Spoedcursus” om vanaf het nieuwe seizoen (september 2017) weer in te kunnen stromen bij het reguliere lesprogramma.
De “Halverwege Spoedcursus” start deze week. De exacte dag(maandag of donderdagavond) is afhankelijk van de inschrijvingen en zal bij aanmelding bekend worden gemaakt.

De cursus bestaat uit 15 wekelijkse lessen (de carnavalsweek uitgezonderd). Locatie : zalencentrum Café de Viersprong, Kanaalstraat 10 Dongen. De kosten voor deze 15 lessen bedragen slechts € 40,00  Voor informatie of aanmelding belt u  met Ad Wittens, tel.:0650663037 email: [email protected] website: www.dansvmb.nl of bezoek ons op Facebook!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen