Expositie Fotoclub Dongen 2016

Foto: Edzo Meerman

Vanaf 7 oktober 2016 houdt Fotoclub Dongen weer haar jaarlijkse foto-expositie. De expositie is deze keer in “’t Schouw”, gelegen in Dongen West. ’t Schouw is voorlopig de nieuwe thuisbasis van de fotoclub, omdat de Cammeleur in Dongen afgebroken is en plaats maakt voor een nieuw Cultureel Centrum in Dongen.

De fotoclub Dongen, die al meer dan 40 jaar bestaat, bestaat uit 50 leden en is een actieve club. Elke week heeft de club een activiteit. Bijna iedere maand komt een gerenommeerde fotograaf een presentatie geven voor de club. Sinds afgelopen jaar is binnen de fotoclub ook een portretgroep actief. Deze portretgroep zal zich dit jaar voor het eerst presenteren. Ook de overige leden laten weer mooie en goede foto’s zien zoals de foto’s van Fons Kern, die in 2015 nog genomineerd was voor de Frans Lanting Award. Dit jaar heeft de club een collectie van zo’n 200 foto’s.

Wanneer?
Opening vrijdagavond 7 oktober 2016 om 20.00 uur door Kees Timmers, fotograaf in Dongen.
Zaterdag 8 en zondag 9 oktober van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Waar?
Cultureel Centrum ’t Schouw
Rembrandtstraat 69
5102 DK DONGEN

De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. Ter plaatse zijn altijd leden aanwezig om vragen van bezoekers te beantwoorden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen