MHC Liberty opent vernieuwd hoofdveld met wedstrijd BHV Push Dames 1 – HC Tilburg Dames 1

Foto:

Zondag 4 September viert de Dongense hockeyvereniging MHC Liberty feest. Niet alleen staat het volgende hockeyseizoen om de hoek, ook openen de Dongenaren het vernieuwde hoofdveld. Deze zal meteen het decor vormen van een spectaculaire derby tussen BHV Push Dames 1 en HC Tilburg Dames 1.

Na bijna 20 jaar neemt MHC Liberty afscheid van het vertrouwde hoofdveld. Vanaf 18 juli wordt er hard gewerkt om Veld X om te bouwen van een zandveld naar een semi-waterveld; een grote stap vooruit voor de meer dan 800 leden-tellende hockeyvereniging. Hierdoor worden de Dongense hockeyers in 1 jaar beloond met twee gloednieuwe velden. Vorig seizoen opende de vereniging vol trots een derde veld en daar komt in september dus een spetterend semi-waterveld bij, inclusief besproeiingsinstallatie.

Om dit te vieren pakt MHC Liberty zondag 4 september flink uit. Na een grootse openingsceremonie zullen twee topploegen, te weten Push Dames 1 en Tilburg Dames 1, het veld op 14:30 uur officieel als eerste bespelen in een spectaculaire derby. De twee topteams zijn komend seizoen bij elkaar ingedeeld in de Overgangsklasse en deze wedstrijd zal dus voor beide teams een belangrijke krachtmeting zijn. Het publiek kan deze wedstrijd helemaal gratis toeschouwen.

Naast deze topwedstrijd zal MHC Liberty heel de dag in het teken staan van hockey en Dongense gezelligheid. Wat en hoe dat precies vorm krijgt, wordt later bekendgemaakt. Hou hiervoor de website www.mhc-liberty.nl in de gaten of volg de pagina’s van MHC Liberty op Facebook en Instagram.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen