Goederenbank De Baronie ontvangt € 2.500.-

Foto:

Op zaterdag 23 april presenteerde “Lionsclub Donge Vallei“ voor de Goederenbank “De Baronie” een klinkende Musical Dinner Sensation in restaurant SED, ’s Gravenmoer. De avond leverde het mooie bedrag van € 2.500.- op.

In een prachtige ambiance genoten de gasten van een driegangendiner omlijst met schitterende songs uit klassieke en moderne musicals. Maureen Mac Gillavry en Florian Slangen, lieten aria’s ten gehore brengen van “a whole new World” tot “I dreamed a dream” onder pianobegeleiding door Bob Tonglet. Na afloop overhandigde de voorzitter Koos Spanbroek een cheque van € 2.500.- aan de heer Jan Kooijman, initiatiefnemer, van de “Goederenbank De Baronie”.

De Voedselbank besteedt deze bijdrage aan een koelwagen, die hard nodig is om de uitgiftepunten op een verantwoorde wijze te bevoorraden in Dongen, Rijen, Drimmelen en Raamsdonksveer. Ruim driehonderd gezinnen in deze regio hebben wekelijks de voedselbank hard nodig. Alle gasten keken terug op een sfeervolle avond. De “Lionsclub Donge Vallei” bedankt de sponsors, Rabobank Tilburg en Omstreken en S.E.D. en iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen