Onderzoek naar opzetten wijkcentrum in de Biezen

Foto:

Vorig jaar is Wijkraad De Biezen benaderd door een wijkbewoner of er geen wijkcentrum in de Biezen kan worden opgericht. In De Biezen is er geen eigen wijkcentrum of gemeenschapsruimte in tegenstelling tot andere wijken in Dongen. De wijkraad vond dit een interessante vraag om eens uit te zoeken. Daarom is een bestuurslid van de wijkraad met deze vraag naar Avans Hogeschool gestapt. Na overleg met een docent is er afgesproken om deze vraag om te zetten in een studieopdracht.

Twee studenten hebben deze opdracht uitgekozen om verder uit te werken. Door middel van enkele vragen proberen zij er achter te komen of er draagvlak is voor een wijkcentrum en hoe dit dan verder zou moeten worden opgepakt om dit te realiseren. De enquêtes zijn ook huis-aan-huis verspreid in de wijk.

Inleveradressen
Helaas kwam de Wijkraad er pas na het drukken achter dat we zijn vergeten om een retouradres voor de enquêtes op te zetten. De papieren enquêtes kunnen ingeleverd worden bij het secretariaat op Tuin 62, of in de brievenbussen van Donk 35 of Veld 2.

Liever digitaal?
Geeft u liever de voorkeur aan om de enquête online in te vullen? De studenten hebben deze klaargezet op http://www.survio.com/survey/d/T5V0S7A6D5T9Z4E2B. Uw mening wordt door hen zeer gewaardeerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen