Van Loon draagt telefonietak over aan Féju

Foto:

Per 1 december stopt Van Loon met haar specialisme Telecommunicatie. Het bedrijf is daarom op zoek gegaan naar een betrouwbare partner om Telecommunicatie aan over te dragen. Zij heeft deze gevonden in de Féju Groep uit Udenhout.

Van Loon stopt met telecommunicatie omdat het steeds meer een ICT gerelateerde activiteit is. Hierdoor komt dit te ver van het huidige werk van Van Loon af te staan. Na de overname door Hoppenbrouwers is de positie daarom opnieuw bekeken en besloten om niet verder te gaan met dit specialisme. De Féju Groep is een partner waar Hoppenbrouwers al jaren mee samenwerkt en bestaat uit een automatiseringsbedrijf en een telecommunicatiebedrijf. Albert Jakobsen, directeur Féju: “Deze overname biedt relaties van Van Loon extra mogelijkheden en natuurlijk continuïteit voor de toekomst. Door de overname van de telefonietak van Van Loon werken we voor alle partijen naar een mooie win-win-oplossing.”

De klanten van Van Loon behouden hun vaste aanspreekpunt want ook het vaste telefoniegezicht van Van Loon; Erik Willemse , stapt over. Erik Willemse: “Ik ben heel blij dat ik mijn klanten kan blijven bedienen zoals ze dat van mij gewend zijn. Telefonie blijft voor mij een enorm boeiende materie. Helemaal met alle nieuwe mogelijkheden van Voice over IP. Samen met mijn collega’s van Féju zetten wij nu echt een krachtige stap naar het “nieuwe telefoneren”. Een fantastische uitdaging!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen