Stormvogels verkopen stroopwafels

Foto:

Zaterdagmiddag 4 april kunt u er niet onderuit. De scouts van scouting de Stormvogels trekken vanaf 13 uur het centrum en enkele wijken in om stroopwafels aan u te verkopen. U koopt toch zeker ook een pakje?

Waarom stroopwafels kopen?
Volgend seizoen viert Scouting de Stormvogels het 30-jarig jubileum. Wat is begonnen in 1985 met zes leden en 3 vrijwilligers is in 30 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste scoutinggroep van Nederland die zich volledig richt op de verstandelijk (en vaak ook lichamelijk) gehandicapte medemens. Aangezien onze scouts wel van een feestje houden, gaan wij volgend seizoen een paar keer flink uitpakken met bijzondere activiteiten. Om dit (deels) te bekostigen doet Scouting de Stormvogels mee aan een stroopwafelactie van bakkerij Markus & Markus. Onze leden zijn erg gemotiveerd om u een pakje stroopwafels te verkopen want voor ieder verkocht pakje stroopwafel gaat er een deel naar onze eigen clubkas (en dus naar ons feest). De wafels zijn vers gebakken. Er zitten er 10 in een pakje en een pakje kost € 2,50.

Bestellen kan ook!
Wilt u het risico niet lopen dat u ons misloopt aanstaande zaterdag? Dan kunt u tot en met vrijdag 3 april een digitale bestelling doen bij Olga Ypelaar via [email protected]. U kunt dan uw bestelde stroopwafels tussen 12.00 en 14.00 uur betalen en ophalen op het scoutinggebouw aan de Oude Baan 99h.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen