Vraag het de burgemeester…

Foto: Jan Stads / Pix4Profs

De actie ‘Vraag het de burgemeester’ die dongen.nieuws.nl een week geleden opstartte heeft tot nu slecht enkele vragen opgeleverd. Moet hieruit de conclusie getrokken worden dat Dongenaren helemaal niet nieuwsgierig zijn? Dat laatste lijkt onwaarschijnlijk gezien de 4.000 plaatsgenoten die deze website gemiddeld dagelijks bezoeken om het laatste Dongense nieuws te achterhalen. Hierbij dus een oproep: kom op Dongenaren, schroom niet en stel je vraag aan onze nieuwe burgemeester…

Sinds 4 februari heeft Dongen een nieuwe burgemeester, Mevr. Drs. Marina Starmans-Geleijns. Waar normaal gesproken de vragen aan een burgemeester gesteld worden door de lokale en regionale media, leek het dongen.nieuws.nl wel een aardig idee om de Dongenaren nu eens zelf de kans te geven hun vraag aan de nieuwe burgemeester te stellen. dongen.nieuws.nl legde het idee voor  en kreeg vanuit het gemeentehuis een positieve reactie. Grijp dus nu je kans en ‘vraag het de burgemeester…’

Wilt u de persoon achter de burgemeester wat beter leren kennen? Vraag dan bijvoorbeeld eens naar haar hobbies of bijzondere talenten. Benieuwd naar haar kijk op Dongen of haar verwachtingen voor de komende jaren? Vinden haar gezinsleden het ook leuk om in Dongen te komen wonen? Schroom niet en grijp uw kans om het antwoord op uw vraag rechtstreeks van de burgemeester zelf te krijgen. Stuur uw vraag in naar [email protected] o.v.v. vraag het de burgemeester. Alle Dongenaren, groot en klein, mogen vanzelfsprekend hun vraag insturen en alle vragen zullen door de burgemeester met aandacht behandeld worden.

Antwoord bij u thuis
U kunt uw vragen indienen tot en met woensdag 25 maart waarna de burgemeester haar uiterste best gaat doen om ze rond het einde van de maand beantwoord te hebben. Alle vragen en antwoorden vindt u dan terug in een artikel op dongen.nieuws.nl. Als extra stimulans voor de vragenstellers wordt uit alle ingediende vragen één vraag getrokken die dan door burgemeester Marina Starmans persoonlijk bij u thuis beantwoord zal worden. Natuurlijk zal dongen.nieuws.nl ook hier verslag van doen.

Later dit jaar krijgt u in de serie ‘Vraag het de wethouder….’ ook nog de gelegenheid om uw vragen voor te leggen aan de wethouders Ad van Beek, Piet Panis en Bea van Beers.

————————————————————————————————————————————————————-

advertentiemaaltijdservice

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen