Ondernemers uit Dongen op RTL 4

Foto:

A.s. zondag 1 maart zijn de Dongense ondernemers Ad Lambregts en Petra Aarts te zien bij RTL 4. Zij geven in het programma Medical Travel inzicht in de activiteiten van hun bedrijven A&P Arbo BV en A&P Partners BV en leggen uit wat re-integratie bij arbeidsongeschiktheid voor werknemers en werkgever betekent.

A&P Arbo BV is een gecertificeerde Arbodienst. Onafhankelijk en landelijk actief op het gebied van verzuimbegeleiding, gezondheidsmanagement en Arbo gerelateerde diensten. Sinds 8 jaar is het bedrijf actief en ondersteunt zij een diversiteit aan klanten, varierend van UNICEF tot de lingeriewinkel uit het dorp en van multinationals tot MKB. Ad Lambregts: ” wij werken met persoonlijke Casemanagers die zowel de werknemer als de werkgever ondersteunen bij (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid, het bekorten en voorkomen ervan. Daarnaast staat een team van deskundigen klaar om iedere werkgever en werknemer te voorzien van deskundig advies om verzuim te voorkomen of te bekorten rekening houdend met wet en regelgeving. Zo’n team bestaat naast de casemanager uit bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, arbeidshygienisten, arbeids- en organisatiedeskundigen en veiligheidskundigen en wordt daarnaast ondersteund door back-officemedewerkers en interventiepartijen.”

“We zijn gestart in Dongen en inmiddels samen met A&P Arbo BV vanwege de groei en betere bereikbaarheid vanaf snelweg A27/A59 onlangs verhuisd naar een kantoor aan de Rederijweg 33 in Oosterhout. Daarnaast hebben we in het gehele land spreekuurlocaties.” vervolgt Ad. “Centraal in onze dienstverlening staat dat we werken met één vast aanspreekpunt voor werkgever en werknemer die persoonlijk contact onderhoudt met alle betrokken partijen, tot en met (snelle) interventiepartijen aan toe. Hierbij kun je denken aan fysiotherapeuten, specialisten, psychologen, maatschappelijk werkers, second opinions etc. De begeleiding is erop gericht de inzetbaarheid en de mogelijkheden van de werknemers binnen en/of buiten de eigen organisatie maximaal te benutten.”

Daarnaast werkt A&P Arbo BV met zustermaatschappij A&P Partners BV, die gerund wordt door Petra Aarts. “A&P Partners BV verzorgt loopbaanbegeleidingstrajecten en personeelsadvies. Bij loopbaantrajecten moet je denken aan: Outplacementtrajecten en 2e spoortrajecten. Bij outplacementtrajecten worden werkgever en werknemer ondersteund bij de ontslagprocedures in vinden van ander werk. Bij 2e spoortrajecten worden werkgever en werknemer ondersteund bij vinden van ander passend werk waarbij rekening wordt gehouden met de beperkingen die iemand heeft bij het functioneren in eigen werk” legt Petra uit.

Meer informatie over beide bedrijven is te vinden op http://www.aenparbo.nl/ en http://www.aenppartners.nl/

Het programma Medical Travel wordt uitgezonden op RTL4 op zondag 1 maart om 15:20 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen