Drie Kerstconcerten Dongens Mannenkoor

Foto:

Het Dongens Mannenkoor verzorgt dit jaar maar liefst drie Kerstconcerten. Het eerste concert, op zondag 14 december 2014 is in de H. Antonius Abt Kerk in Terheijden. Dit concert begint om 14.30 uur. De andere concerten zijn op 17 en 19 december 2014. Op woensdag 17 december is het koor te zien en te horen in de Kapel van de Zusters Franciscanessen in Dongen, op vrijdag 19 december in de Oude Kerk, eveneens in Dongen. Het koor staat onder leiding van dirigent Jan Terpstra en pianist Erik van Soelen.

Op het programma staan dit jaar onder meer: On Christmas Night; Avondklokken, Stille Nacht, Le ciel a visité la terre, Ave Maria en The Lord’s Prayer. Solist bij alle concerten is Henk van der Maaten. Het koor zingt een aantal nummers samen met Henk van der Maaten, daarnaast zingt hij een aantal nummers solo. Ook pianist Erik van Soelen, de vaste begeleider van het Dongens Mannenkoor, speelt een aantal solonummers. En natuurlijk is er ook weer de traditionele samenzang van het koor met het aanwezige publiek.
Zoals altijd is de toegang tot de Kerstconcerten gratis. Na afloop wordt er wel, een (vrijwillige) bijdrage gevraagd. 
Aan degenen die naar het Kerstconcert op 19 december a.s. in de Oude Kerk in Dongen komen, de vraag om de auto te parkeren op het parkeerterrein aan de Hertog Janstraat. Daar is voldoende ruimte. 
Voor meer informatie: www.dongensmannenkoor.nl. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen