Gemeentelijke oorkonde voor mevrouw H.A. Verschure- de Kort

Foto:

Tijdens de viering van het 60-jarig jubileum van De Zonnebloem, afdeling Dongen – ’s Gravenmoer heeft wethouder Marina Starmans-Gelijns zaterdag een gemeentelijke oorkonde uitgereikt aan mevrouw H.A. (Harriët) Verschure – de Kort. Mevrouw Verschure ontving de oorkonde onder andere voor haar verdiensten voor deze lokale afdeling van De Zonnebloem

Zonnebloem
Mevrouw Verschure ontving een gemeentelijke oorkonde voor haar werk voor De Zonnebloem. Zo was zij 14 jaar voorzitter van de afdeling Dongen – ’s Gravenmoer (van 1999 tot afgelopen maart 2013). En nog steeds is zij als vrijwilligster van De Zonnebloem actief bij de maandelijkse activiteiten en bij de organisatie van de jubileumdag.
Meer vrijwilligerswerk
Haar vrijwilligerswerk beperkt zich niet alleen tot De Zonnebloem. Ze is verscheidene jaren lid geweest van de Vrouwen Advies Commissie (tegenwoordig de Adviescommissie Wonen). Daarnaast is zij jarenlang vrijwilligster van de Paulus parochie. Daar helpt zij met het voeren van doopgesprekken, communie-voorbereidingen en de schoonmaak van de kerk.
Foto: Piet Eelants / dongenhomespot
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen